Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumatele zilei din Seria A! Spectacol total în Inter - AC Milan 4-2, surpriză uriaşă în meciul lui Napoli

VIDEO Rezumatele zilei din Seria A! Spectacol total în Inter - AC Milan 4-2, surpriză uriaşă în meciul lui Napoli

Serie A

Comentarii

Rezumatele zilei din Seria A!

Spal - Sassuolo 1-2

Sassuolo traversează cea mai bună formă din acest sezon. Echipa lui De Zerbi a obţinut a treia victorie din ultimele patru runde, pe terenul lui Spal. Gazdele au condus la pauză. Bonifazi a profitat de ciocnirea dintre Obiang şi Consigli şi a înscris. Din nou, Jeremie Boga a fost eroul lui Sassuolo. Ivorianul a scos o lovitură de la 11 metri, transformată fără emoţii de Caputo. În ultimul minut, Boga a marcat pentru a şaptea oară în acest sezon, din centrarea genială a lui Berardi.COnducerea lui SPAL l-a demis pe Semplici, iar în locul său a fost instalat Di Biaggio.

Brescia - Udinese 1-1

Brescia a scăpat victoria printre degete în partida de pe teren propriu cu Udinese. Bisoli a deschis scorul, cu zece minute înainte de final, după o gravă eroare a lui De Maio. Reuşita care i-a adus echipei din Udine un punct a venit în al treilea minut de prelungiri. De Paul a înscris pentru 1-1.

Genoa - Cagliari 1-0

Genoa a câştigat trei puncte imense în lupta pentru evitarea retrogradării. Goran Pandev a înscris unicul gol al meciului contra lui Cagliari, cu un şut centrare care l-a păcălit pe Cragno.

Napoli - Lecce 2-3

După ce în ultimele două meciuri disputate pe San Paolo le-a învins pe Lazio şi pe Juventus, Napoli a fost învinsă de nou-promovata Lecce. Lapadula a stabilit scorul pauzei. Napoletanii au ieşit mult mai montaţi de la cabine, iar la trei minute de la reluare, Milik a restabilit egalitatea. Echipa lui Liverani nu s-a demoralizat şi a trecut din nou în avantaj, prin acelaşi Lapadula. Golul desprinderii a fost senzaţional. Mancosu a executat magistral o lovitură liberă, fără speranţe pentru Ospina. Reuşita spectaculoasă a lui Callejon din final nu a mai contat, Napoli - Lecce s-a încheiat 2 la 3.

Parma - Lazio 0-1

Duelul românilor din Serie A s-a disputat fără români. Ionuţ Radu a fost din nou rezervă la parma, îîn timp ce Ştefan Radu a lipsit din cauza cumului de cartonaşe galbene. Lazio s-a impus la limită, graţie lui Caicedo. Ecuadorianul a înscris pentru a opta oară în acest sezon, iar biancocelestii s-au apropiat la un singur punct de Juventus.

Inter - AC Milan 4-2

Inter şi Milan au oferit un show senzaţional în episodul cu numărul 225 din derby della madonnina. Ibrahimovic a fost omul primei reprize. Mai întâi a pasat la golul marcat de croatul Rebic. În prelungiri, starul suedez a înscris şi el, pentru a şaptea oară în derby-ul din Milano, iar fanii diavolilor visau deja la prima victorie după patru ani în faţa rivalei. Nerrazzurii au fost însă de neoprit în actul secund. Au atacat în valuri, iar defensiva milaneză nu a făcut faţă presiunii. Brozovic a redus din diferenţă. Vecino şi De Vrij au înscris din nou împotriva lui Milan, ca şi în sezonul trecut. În prelungiri, Lukaku a pornit sărbătoarea nerrazzurilor, cu golul cu numărul 17 din această stagiune. Cu cele trei puncte câştigate în derb-ul cu Milan, echipa lui Conte a trecut pe primul loc în Serie A.

 

Afla mai multe despre: interac milanserie arezumate serie a 

viewscnt
Articole similare