Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din Serie A. AC Milan a învins-o pe Empoli şi a rămas în fruntea clasamentului! Juventus a câştigat contra Sampdoriei

VIDEO |  Rezumatele zilei din Serie A. AC Milan a învins-o pe Empoli şi a rămas în fruntea clasamentului! Juventus a câştigat contra Sampdoriei

Serie A

Comentarii

Sâmbătă au avut loc alte patru meciuri din campionatul italian.

VIDEO |  Rezumatele zilei din Serie A. AC Milan a învins-o pe Empoli şi a rămas în fruntea clasamentului! Juventus a câştigat contra Sampdoriei

AC Milan a învins-o cu 1 la 0 pe Empoli şi are 5 puncte avans în fruntea clasamentului în faţa rivalei Inter, care are două partide mai puţin disputate. Francezul Pierre Kalulu a marcat primul său gol în acest sezon şi a adus punctele pentru echipa antrenată de Pioli. Empoli, în schimb, a ajuns la 12 partide consecutive fără victorie în campionat. 

Juventus a învins-o pe Sampdoria şi a ajuns la 15 partide consecutive fără înfrângere în Serie A. În startul partidei, Yoshida a deschis scorul pentru „Bătrâna Doamnă” cu un gol în propria poartă.

Trupa lui Allegri a majorat prin Morata, de la 11 metri. Sampdoria a beneficiat şi ea de un penalty, dar şutul trimis de Candevra a fost apărat de Szczesny, care a ajuns la trei lovituri de la 11 metri apărate consecutiv. 10 minute mai târziu, Sabiri a redus diferenţa din lovitură liberă. Juventus a închis partida în minutul 88, prin Alvaro Morata, care a făcut dubla şi a ajuns la a 8-a reuşită în acest campionat.

Echipa lui Chiricheş a remizat cu ultima clasată în etapa 29 a campionatului italian. Salernitana a deschis scorul în minutul 8, prin Bonazzoli, după gafa lui Consigli. Scamacca a reuşit să egaleze repede şi a ajuns la 12 goluri în acest campionat. După doar 10 minute, Traoare i-a adus pe oaspeţi în avantaj. Raspadori a văzut al doilea galben în minutul 59, după o intrare periculoasă la mijlocul terenului şi a lăsat-o pe Sassuolo în inferioritate numerică. În ultimele 10 minute, Salernitana a egalat prin lovitura de cap a lui Djuric, iar partida s-a terminat 2 la 2. 

Spezia a pus capăt seriei de patru eşecuri după meciul de acasă cu Cagliari. Verde a ratat un penalty în minutul 36. Şi-a reparat greşeala în repriza secundă, când a pasat decisiv pentru golul lui Martin Erlic. Răzvan Marin a intrat la 1-0 pentru Spezia, dar apariţia sa pe teren nu a produs un impact pentru oaspeţi. Cagliari a mai încasat un gol în minutul 74 când Manaj l-a învins uşor pe Cragno. Spezia s-a distanţat la 7 puncte de retrogradare, în timp ce Cagliari rămâne în zona fierbinte.

Afla mai multe despre: serie a-juventus-ac milan 

viewscnt
Articole similare