Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din Serie A! AC Milan a revenit pe primul loc în Italia, cu Tătăruşanu în poartă. Spezia - Genoa 1-1

VIDEO | Rezumatele zilei din Serie A! AC Milan a revenit pe primul loc în Italia, cu Tătăruşanu în poartă. Spezia - Genoa 1-1

Serie A

Comentarii

Etapa a zecea din Serie A a început aseară, cu trei meciuri. Capul de afiş a fost duelul dintre Milan şi Torino, câştigat de echipa lui Tătăruşanu. Portarul român a avut câteva intervenţii excepţionale.

Spezia - Genoa 1-1

Tot în partea de jos a clasamentului s-a dat şi duelul dintre Spezia şi Genoa. Gazdele au fost mai periculoase, dar au avut ghinion, când Gyasi a nimerit doar bara. Norocul le-a surâs până la urmă: Sirigu a marcat în propria poartă.

Genoa a egalat însă, de la punctul cu var.  Criscito a transformat penalty-ul pentru 1 la 1. 

Venezia - Salernitana 1-2

Venezia şi Salernitana s-au chinuit pentru victorie într-un duel din subsolul clasamentului. Gazdele au fost cele care au deschis scorul, prin Mattia Aramu. 

Salernitana nu a renunţat însă la luptă şi a restabilit egalitatea. Bonazzoli a marcat pentru 1 la 1. 

Venezia a jucat ultimele 20 de minute în inferioritate, după ce Ampadu a văzut direct cartonaşul roşu. Oaspeţii au profitat şi au dat lovitura când nimeni nu se mai aştepta. Schiavone a marcat golul victoriei, care o scapă deocamdată pe Salernitana de ultima poziţie. 

AC Milan - Torino 1-0

AC Milan a obţinut a şasea victorie consecutivă în Serie A şi a urcat pe primul loc, cel puţin pentru moment. Giroud a marcat singurul gol al meciului cu Torino. 

Aflat la al patrulea meci consecutiv în poarta lui Milan, Tătăruşanu s-a făcut remarcat la şutul lui Sanabria. 

Portarul român a avut noroc şi cu bara, la un corner al lui Torino. În prelungiri, şi-a salvat echipa, cu încă o intervenţie excepţională, la lovitura de cap a lui Pobega. După 10 etape, Milan rămâne fără înfrângere în campionat. 

Afla mai multe despre: rezumate serie a 

viewscnt
Articole similare