Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumatele zilei din Serie A | AC Milan a urcat pe primul loc, Lazio a câştigat în faţa lui Inter Milano. Clasamentul actualizat

VIDEO Rezumatele zilei din Serie A | AC Milan a urcat pe primul loc, Lazio a câştigat în faţa lui Inter Milano. Clasamentul actualizat

Serie A

Comentarii

AC Milan a întors miraculos cu Verona, după ce a fost condusă la pauză cu 2-0. Lazio a câştigat derby-ul cu Inter Milano.

Simone Inzaghi a fost primit ca un erou la revenirea ca adversar pe Olimpico, însă a plecat învins. Inter a condus cu 1-0 la pauză, după un gol marcat din penalty de Perisic. Lazio a egalat în partea a doua, tot de la punctul cu var, autor Immobile. Finalul a fost încins. Felipe Anderson a înscris după o fază la care milanezii i-au acuzat pe jucătorii lui Sarri că nu au dat mingea în afara terenului. Au fost incidente serioase, rezolvate doar cu câteva cartonaşe galbene. Lazio a mai înscris o dată în prelungiri, iar Inter a pierdut pentru prima dată în acest sezon.

Milan a fost şi ea în pericol să piardă primul meci al sezonului în Serie A. Tătăruşanu a avut parte de un debut de sezon în poarta lui Milan de coşmar. Mai multe detalii, aici.

Etapa a 8-a a fost deschisă de un meci spectaculos între Spezia şi Salernitana. Nou promovata a deschis scorul în Liguria după o combinaţie frumoasă, finalizată de Simy puţin înainte de pauză. Echipa lui Tiago Motta a revenit în partea secundă. Strelec a prins un şut din prima şi a egalat imediat după reluare. Cu un sfert de  oră înainte de final, bomba liui Kovalenko l-a învins pe Belec, iar Spezia - Salernitana s-a terminat 2-1.


Clasamentul din Serie A:

1. AC Milan 22 puncte
2. Napoli 21 puncte
3. Inter 17 puncte
4. AS Roma 15 puncte
5. Lazio 14 puncte
6. Fiorentina 12 puncte
-----
18. Venezia 5 puncte
19. Salernitana 4 puncte
20. Cagliari 3 puncte

Afla mai multe despre: rezumate serie a 

viewscnt
Articole similare