Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din Serie A! AC Milan - Sassuolo 1-3. Roma e la trei puncte de ultimul loc de Liga Campionilor după ultima victorie

VIDEO | Rezumatele zilei din Serie A! AC Milan - Sassuolo 1-3. Roma e la trei puncte de ultimul loc de Liga Campionilor după ultima victorie

Serie A

Comentarii

Rezumatele zilei din Serie A.

AC Milan - Sassuolo 1-3

Sassuolo a câştigat al doilea meci consecutiv pe terenul lui Milan. După succesul din aprilie cu 2-1, a urmat unul mai clar. Tătăruşanu i-a lăsat locul în poartă titularului Maignan, iar diavolii au deschis scorul prin căpitanul Romagnoli. Peste doar trei minute, Scamacca a egalat cu un şut senzaţional. Kjaer şi-a dat autogol la un alt şut al aceluiaşi atacant al lui Sassuolo. Milan a atacat fără vlagă în partea a doua, iar golul a venit tot în poarta sa. Berardi l-a executat elegant pe Maignan. În final a intrat şi Chiricheş, care, la aceeaşi fază, a fost acuzat că a făcut henţ în careu şi l-a lovit cu mingea în faţă pe Ibrahimovic. S-a terminat 3-1 pentru Sassuolo, iar Inter s-a apropiat la o lungime de Milan.

Spezia - Bologna 0-1

Bologna s-a impus la Spezia şi atacă locurile de Europa. Arnautovic a obţinut un penalty în final, la un henţ stupid în careu făcut de Nzola. Austriacul a punctat pentru a opta oară în acest sezon, iar echipa lui Mihajlovic a plecat cu toate punctele. 

AS Roma - Torino 1-0

Roma e la trei puncte de ultimul loc de Liga Campionilor după succesul la limită de acasă cu Torino. Tammy Abraham a reuşit să puncteze pentru a patra oară în 14 etape, ceea ce nu s-a mai întâmplat cu vreun jucător nou al gialorosilor în ultimii 15 ani. Patru minute mai târziu, Roma a primit penalty, unul iniţial validat de var şi apoi anulat. S-a terminat 1-0, iar echipa lui Mourinho a legat pentru prima dată două victorii după startul de campionat cu trei succese la rând.

Udinese - Genoa 0-0

Afla mai multe despre: as romaac milan sassuolorezumate serie a 

viewscnt
Articole similare