Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din Serie A! Chiricheş, titular în Sassuolo - Fiorentina 2-1. Juventus a câştigat după un meci cu cinci goluri

VIDEO | Rezumatele zilei din Serie A! Chiricheş, titular în Sassuolo - Fiorentina 2-1. Juventus a câştigat după un meci cu cinci goluri

Serie A

Comentarii

Rezumatele zilei din Serie A,

Salernitana - Bologna 1-1

Ultima clasată Salernitana a făcut al patrulea egal consecutiv în campionat, acasă cu Bologna. Echipa lui Mihajlovic a deschis scorul în finalul primei părţi. Arnautovic a punctat pentru a noua oară în acest campionat. Nadir Zortea a reuşit să egaleze în partea a doua, cu prima sa reuşită în Serie A. În final, acelaşi jucător a fost aproape de reuşita victoriei (90), dar Skorupski s-a opus. 

Empoli - Juventus 2-3

Duşan Vlahovic este noul rege din Serie A. Atacantul lui Juventus a făcut un meci mare la Empoli, iar cele două goluri înscrise în poarta nou promovatei i-au adus trei puncte Bătrânei Doamne. Kean a deschis scorul în Toscana, însă fanii s-au bucurt doar opt minute. Zurowski a egalat pentru Empoli. Vlahovic a ieşit la rampă în prelungirile primei reprize, când s-a distrat cu cu defensiva adversă şi a stabilit scorul pauzei. În partea a doua, sârbul de 22 de ani a liniştit meciul cu golul de 3-1. Venit în această iarnă pentru 80 de milioane de euro, Vlahovic a marcat deja de patru ori pentru Juventus. Echipa lui Allegri a suferit în final. La Mantia a redus din diferenţă. Imediat, gazdele au lovit bara. Juve a câştigat şi s-a apropiat la şapte puncte de liderul Milan.

Sassuolo - Fiorentina 2-1

Cu un Vlad Chiricheş aproape de netrecut, Sassuolo a câştigat dramatic pe teren propriu cu Fiorentina. Neroverzii au condus cu 1-0, după reuşita din prima parte a lui Traore. Fiorentina a rămas în 10 după eliminarea lui Bonaventura, care a luat două galbene în câteva secunde. Adus să îl înlocuiască pe Vlahovic, brazilianul Cabral a marcat pentru prima dată în tricoul viola. Sassuolo nu a cedat, iar în prelungiri, la o fază pornită de la Chiricheş, Berardi a centrat perfect, iar Defrel a marcat golul de trei puncte.

 

Afla mai multe despre: rezumatele zilei din serie a 

viewscnt
Articole similare