Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumatele zilei din Serie A! Derby-ul dintre Juve şi Milan atrage un conflict între CR7 şi Sarri. Românii n-au jucat în Lazio - Lecce

VIDEO Rezumatele zilei din Serie A! Derby-ul dintre Juve şi Milan atrage un conflict între CR7 şi Sarri. Românii n-au jucat în Lazio - Lecce

Serie A

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Milan şi Juve au oferit un meci închis. Cristiano şi Sarri au avut un conflict, portughezul fiind schimbat după 54 de minute!

Milan a fost mai bună în prima repriză a celui mai vechi derby italian. Juventus nu şi-a creat nicio ocazie notabilă. În schimb, Paqueta şi Piatek au fost aproape de deschiderea scorului, dar s-au lovit de zidul Sczeszny. Invizibil în primul act, Ronaldo a fost schimbat la zece minute după pauză cu Dybala şi vizibil iritat de alegerea lui Sarri, s-a dus direct la vestiare.

Antrenorul Bătrânei Doamne a fost însă extrem de inspirat. Dybala s-a descurcat perfect şi a adus victoria campioanei. Argentinianul a înscris pentru a şaptea oară în carieră contra Milanului, victima sa preferată. Juventus s-a impus cu 1 la 0 şi conduce clasamentul, la un punct în faţa lui Inter.

Fără Ştefan Radu, accidentat şi cu Benzar doar pe banca de rezerve, Lazio şi Lecce au oferit un festival de goluri. Biancocelestii au înscris primii. Correa a deschis scorul, servit excelent de Luis Alberto. Oaspeţii au egalat până la pauză, prin Lapadula. Lazio a revenit în avantaj în al doilea act după ce Acerbi a trimis o pasă senzaţională pentru golul lui Milinkovic Savic. Au urmat trei minute de aur pentru jucătorii lui Inzaghi Immobile a punctat de la punctul cu var pentru a 14-a oară în acest sezon. Apoi, Correa a reuşit dubla.

Parma a produs surpriza şi a reuşit să o învingă pe Roma. Sprocati a deschis scorul după mai bine de o oră de joc. În prelungiri, Cornelius a stabilit scorul final, 2 la 0. Parma a obţinut prima victorie în faţa romanilor după şapte ani şi e în clasament peste Fiorentina, Torino şi Milan.

Afla mai multe despre: milanjuvecristiano ronaldoserie a 

viewscnt
Articole similare