Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din Serie A! Etapa, decimată de alerta cu coronavirus. Lazio, meci de infarct, AS Roma, victorie zdrobitoare

VIDEO | Rezumatele zilei din Serie A! Etapa, decimată de alerta cu coronavirus. Lazio, meci de infarct, AS Roma, victorie zdrobitoare

Serie A

Comentarii

Rezumatele zilei din Serie A!

Genoa - Lazio 2-3

Lazio a obtinut o victorie importantă în deplasarea de la Genoa, după un meci cu 5 goluri. Stefan Radu a fost titular integralist. Maruşici a înscris în minutul al doilea, după o pasă a lui Caicedo şi Lazio a păstrat avantajul până la pauză. Şi-a dublat avantajul prin Ciro Immobile, ediat după pauză. A fost al 27-lea gol pentru italian, care conduce în clasamentul golgheterilor.

Genoa, aflată pe loc retrogradabil, a replicat prin Cassata în minutul 57, pentru 1 la 2. 

Lazio a lovit din nou prin lovitura liberă executată magistral de Cataldi. 

Dramatismul a atins cote maxime, după ce, cu ajutorul arbitrajului video, Genoa a primit un penalty, transformat de Criscito.

Lazio a rezistat însă pînă la capăt şi a cîştigat cu 3 la 2. Succes care o aduce la un singur punct de JUventus, aflată pe primul loc.

AS Roma - Lecce 4-0

Roma a depăşit seria negativă de trei înfrângeri. A câştigat cu 4-0 în faţa lui Lecce după un meci în care golurile au fost împărţite, câte două pe repriză. Under a marcat din pasa lui MKhitarian după 13 minute de joc, apoi armeanul a înscris din pasa Dzeko. Scenariul s-a respectat şi în cotninaure iar, jucătorul bosniac s-a transformat din pasator în marcator. A făcut 4-0 cu 20 minute înainte de finalul jocului. Ultimul a înschis tabela, iar Roma e în ctonuare pe 5 în Serie A. 

Atalanta - Sassuolo AMÂNAT

Torino - Parma AMÂNAT

Verona - Cagliari AMÂNAT

Inter - Sampdoria AMÂNAT

Afla mai multe despre: genoa lazioas roma lecceserie avideo serie ameciuri serie a 

viewscnt
Articole similare