Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din Serie A. Inter a câştigat în deplasare, Atalanta a pierdut acasă cu 3-1

VIDEO | Rezumatele zilei din Serie A. Inter a câştigat în deplasare, Atalanta a pierdut acasă cu 3-1

Serie A

Comentarii

Rezumatele zilei din Serie A.

Atalanta - Sampdoria 1-3

Atalanta a suferit cea de-a doua înfrângere consecutivă în Serie A. Bergamascii s-au înclinat pe teren propriu în faţa Sampdoriei, care a marcat pentru prima dată în meci după 13 minute, prin Quagliarella. Veteranul genovezilor a ratat dubla chiar în ultimul minut al primei reprize. Sportiello a fost senzaţional la lovitura de la 11 metri executată bine de atacant. Sampdoria şi-a dublat totuşi avantajul după pauză. Torsby a înscris. Atalanta a început să spere în ultimele zece minute, după ce Zapata a marcat din penalty. Oaspeţii au mai lovit însă o dată în prelungiri, prin Jankyo, iar meciul s-a încheiat 1 la 3.

Genoa - Inter 0-2

Inter a obţinut cele trei puncte din partida cu Genoa, dar grifonii s-au închis perfect mai bine de o oră de joc. Conte a mutat inspirat cu Barella, iar mijlocaşul a pasat decisiv la reuşita lui Lukaku. Belgianul a marcat de cinci ori în primele cinci etape. Dambrosio a stabilit scorul final, Genoa - Inter 0 la 2.

Lazio - Bologna 2-1

Lazio a obţinuit a doua victorie a sezonuluui, 2 la 1 pe teren propriu cu Bologna. Ambele goluri au venit după pauză. Luis Alberto a trimis o torpilă, fără speranţe pentru Skorupski. Immobile a punctat şi el cu un sfert de oră înainte de final, dar biancocelestii nu au scăpat de emoţii. De Silvestri a înscris în prelungiri, iar finalul a fost de infarct. Lazio s-a impus până la urmă şi a bifat prima sa victorie de pe teren propriu în această stagiune.

Afla mai multe despre: serie arezumate serie a 

viewscnt
Articole similare