Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumatele zilei din Serie A: Juve rămâne în cursa pentru locul patru! Fosta campioană a învins noua campioană a Italiei

VIDEO Rezumatele zilei din Serie A:  Juve rămâne în cursa pentru locul patru! Fosta campioană a învins noua campioană a Italiei

Serie A

Comentarii

Rezumatele zilei din Italia

oma s-a răzbunat după înfrângerea la scor de neprezentare din turului derbyului della capitale. Luis Alberto a avut prima şansă de gol, dar nu a reuşit să înscrie din cinci metri. Roma a deschis scorul în finalul primei reprize, după o pasă a lui Dzeko şi o reluare simplă a lui Mihtarian. Cu un sfert de oră înainte de final, Pedro a punctat suberb şi a devenit cel mai învârstă jucător care marchează primul său gol într-un derby capitolin. În final, Acerbi a fost eliminat, iar Immobile a ratat la o execuţie cu călcâiul. S-a terminat 2-0, iar Lazio a pierdut matematic şansa de a mai juca în sezonul viitor în UEFA Champions League.

Juventus rămâne în cursa pentru locul patru după victoria din Derby D italia cu Inter. Ronaldo a deschis balul, după ce iniţial Handanovic îi apărase lovitura de la 11 metri. Tot cu var a primit apoi şi Inter un penalty, pe care Lukaku l-a transformat cu siguranţă. Cuadrado a adus-o din nou în avantaj pe Juve în prelungirile primei părţi, cu un şut deviat. La 10 minute de la reluare, Bentancur a văzut al doilea galben, iar Bătrâna Doamnă a rămas în inferioritate. Finalul a fost incendiar: Chiellini şi-a dat autogol şi s-a făcut 2-2. Al treilea penalty al meciului a venit tot cu var. Cum Ronaldo nu mai era pe teren, Cuadrado şi-a asumat responsabilitatea şi i-a adus victoria lui Juventus, care are nevoie de paşi greşiţi ai lui Napoli sau Milan pentru a prinde UEFA Champions League în sezonul viitor.

Atalanta şi-a asigurat matematic a treia participare consecutivă în UEFA Champions League după un nou meci cu goluri multe, pe terenul celor de la Genoa. Bergamascii au condus cu 3-0 la pauză, după reuşitele semnate de Zapata, Malinovski şi Gosens. După pauză, Shomurodov a reuşit o dublă pentru grifoni, Pandev a înscris şi el din penalty, iar Atalanta a tremurat în final. S-a impus şi mai are nevoie de un egal în ultima etapă cu Milan pentru a termina pe poziţia a doua pentru prima dată în istorie.



La Spezia a fost sărbătoare, chiar dacă fără suporteri. La primul său sezon din istorie în Serie A, alb negrii au reuşit să se salveze cu o etapă înainte de final. A fost o victorie clară împotriva contracandidatei Torino, savurată inclusiv de noul patron american, aflat la prima sa vizită în oraşul italian.

Afla mai multe despre: juventusinterrezumate serie a 

viewscnt
Articole similare