Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din Serie A, La Liga şi Bundesliga! Ştefan Radu, aproape de istorie după Lazio - Crotone 3-2. Augsburg - Borussia Monchengladbach 3-1, Levante - Valencia 1-0

VIDEO | Rezumatele zilei din Serie A, La Liga şi Bundesliga! Ştefan Radu, aproape de istorie după Lazio - Crotone 3-2. Augsburg - Borussia Monchengladbach 3-1, Levante - Valencia 1-0

Serie A

Comentarii

Rezumatele zilei din Serie A, La Liga şi Bundesliga.

Lazio - Crotone 3-2

Ştefan Radu a fost decisiv pentru Lazio la prima sa apariţie după cinci săptămâni de absenţă. Internaţionalul român a pasat decisiv la prima reuşită a capitolinilor în meciul cu Crotone. A fost al doilea assist din acest sezon pentru Radu, care a mai contribuit şi la faza golului doi al lui Lazio. I-a pasat lui Immobile, a cărui preluare greşită s-a transformat în assist pentru Luis Alberto. Crotone a reuşit să revină de fiecare dată. Simy a făcut dubla pentru ultima clasată, cu câte un gol în fiecare repriză. Victoria lui Lazio a fost adusă de Caicedo în minutul 84. Capitolinii s-au impus cu 3 la 2 şi s-au apropiat la un punct de locurile de cupe europene. Pe Ştefan Radu, meciul cu Crotone l-a adus şi mai aproape de recordul de apariţii în tricoul lui Lazio. Internaţionalul român are 399 de meciuri, cu două mai puţin decât Giuseppe Favali. 

Atalanta - Spezia 3-1

Atalanta rămâne pe patru în Serie A după o victorie clară cu Spezia. Meciul a fost decis în partea a doua, într-un interval de două minute. Pasalic a deschis scorul pentru bergamasci. Imediat, Muriel a reuşit golul partidei. Columbianul a ajuns la 16 reuşite în acest campionat. Pasalic a făcut dubla şi a dus scorul la 3-0 cu 20 de minute înainte de final. Piccoli a înscris golul de onoare al nou promovatei, iar Atalanta a urcat din nou pe poziţia a patra în Serie A.

Augsburg - Borussia Monchengladbach 3-1

Borussia Monchengladbach a uitat să mai câştige în Bundesliga. Contra lui Augsburg a bifat al şaptelea meci consecutiv fără victorie. După un penalti ratat de Stindl în prima repriză, Augsburg a deschis scorul prin Vargass. Borussia a revenit în meci datorită lui Neuhauss, care a punctat pentru a cincea oară în acest sezon. Finalul le-a aparţinut însă gazdelor. Richter şi Hahn au marcat în ultimul sfert de oră şi au adus victoria lui Augsburg cu 3 la 1. Echipa lui Heiko Herrlich a adunat şapte puncte din ultimele patru meciuri şi s-a distanţat la zece lungimi de zona retrogradării.

Levante - Valencia 1-0

Levante a câştigat derby-ul local cu Valencia. Gazdele au avut cele mai mari ocazii. De Frutos a lovit bara în startul partidei. Imediat, Roger Marti a deschis scorul după o gafă incredibilă a lui Diakabi. Scenariul de la gol sa fost aproape să se repete şi în partea a doua. Fundaşul francez a greşit din nou, dar Marti nu a mai punctat, iar Levante s-a impus cu 1-0.

Afla mai multe despre: stefan radula ligabundesligaserie a 

viewscnt
Articole similare