Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din Serie A! Românii de la Parma, la retrogradare. Ştefan Radu, victorie în faţa lui Răzvan Marin. AC Milan - Crotone 4-0

VIDEO | Rezumatele zilei din Serie A! Românii de la Parma, la retrogradare. Ştefan Radu, victorie în faţa lui Răzvan Marin. AC Milan - Crotone 4-0

Serie A

Comentarii

Rezumatele zilei din Serie A.

Benevento - Sampdoria 1-1

Benevento si Sampdoria au remizat pentru prima oara in cele sase meciuri directe. Nou promovata a deschis scorul la zece minute dupa pauza. Caprari si-a trecut in cont al cincilea gol stagional. Oaspetii au egalat cu zece minute inainte de final, gratie reusitei lui Balde. Benevento-Sampdoria s-a incheiat 1-1, iar cele doua echipe raman lipsite de griji, departe de cupele europene, dar si de retrogradare.

AC Milan - Crotone 4-0

Zlatan Ibrahimovic uimeşte în fiecare weekend în Serie A. Suedezul a deschis scorul pentru Milan, în meciul de acasă cu Crotone şi a ajuns la 500 de goluri marcate în cariera sa prodigioasă la cluburi. A fost o combinaţie senzaţională cu Leao, finalizată elegant. Odată atins jubileul, acesta trebuia şi depăşit, iar Zlatan a făcut-oi în partea a doua. Un gol simplu, care l-a dus la cota 14 în acest sezon. Ibrahimovic a marcat a şasea dublă a sezonului. Rebic a devenit invidios şi l-a imitat pe coechipierul său. Croatul a punctat de două ori în 70 de secunde şi a stabilit scorul final. Milan a obţinut cea mai categorică victorie din acest campionat şi şi-a recâştigat primul loc.

Udinese - Verona 2-0

Udinese a obţinut victoria în duelul cu Verona în ultimele zece minute. Silvestri a modificat primul tabela când şi-a trimis mingea în proprie poartă, în minutul 73. În prelungiri, Deulofeu a punctat şi el, iar Udinese s-a impus cu 2-0.

Parma - Bologna 0-3

Parma i-a avut în teren pe Man de la startul reprizei secunde şi pe Mihăilă din minutul 70, dar a pierdut din nou în Serie A. Mussa Barrow a reuşit o dublă pentru Bologna în prima repriză. Mai întâi a punctat din fază fixă. Apoi cu un  şut. Mihăilă a intrat mai bine decât Man şi a ratat o şansă mare în final. S-a marcat tot la poarta cealaltă, autor Orsolini, iar Parma rămâne penultima în Serie A, cu doar trei goluri marcate în 11 meciuri acasă în acest sezon.

Lazio - Cagliari 1-0

Înfruntarea dintre Ştefan Radu şi Răzvan Marin a fost câştigată de fundaşul lui Lazio. Luis Alberto (28) si Immobile (37) au ratat şanse mari în prima repriză. portarul Cragno a intervenit de fiecare dată excelent. În partea a doua, Răzvan Marin a avut o şansă mare să marcheze, dar nu a nimerit poarta. Golul victoriei a venit de la golgheterul Immobile. Atacantul lui Lazio a ajuns la 14 reuşite, la egalitate cu Ibra şi cu Lukaku, iar echipa sa a urcat pe cinci în Serie A.

Afla mai multe despre: serie aitaliarezumate serie a 

viewscnt
Articole similare