Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din Serie A! Victorie pentru Ştefan Radu. Răzvan Marin, învins de Juventus: Ronaldo a reuşit "dubla"

VIDEO | Rezumatele zilei din Serie A! Victorie pentru Ştefan Radu. Răzvan Marin, învins de Juventus: Ronaldo a reuşit "dubla"

Serie A

Comentarii

Rezumatele zilei din Serie A.

Crotone - Lazio 0-2

Drăguş şi Ştefan Radu s-au înfruntat în Crotone - Lazio, iar câştig de cauză a avut fundaşul biancocelestilor. Drăguş a intrat pe teren în minutul 68 şi a încercat să înscris cu o execuţie spectaculoasă, dar mingea nu a ameninţat poarta kui Reina. Immobile a marcat în prima repriză, iar Correa a stabilit scorul final după aproape o oră de joc. Crotone a rămas singura echipă din Serie A care nu a câştigat niciun meci în opt etape. 

Spezia - Atalanta 0-0

Atalanta a scos doar o remiză albă pe terenul nou-promovatei Spezia. Bergamascii au rămas cu o singură victorie obţinută în ultimele cinci etape. A fost abia al doilea punct câştigat pe teren propriu de Spezia în acest sezon.

Juventus - Cagliari 2-0

Răzvan Marin a evoluat 71 de minute în partida cu Juventus, dar nu a reuşit să o ajute prea mult pe Cagliari. Cristiano Ronaldo a fost de neoprit şi a stabilit scorul final încă din prima repriză. Cu această dublă, portughezul a ajuns la opt goluri marcate în doar cinci partide, iar Juventus - Cagliari s-a încheiat 2 la 0. 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldorezumate serie a 

viewscnt
Articole similare