Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumatele zilei în Europa! SHOW pe gazon şi în tribune. Barca pierde la Granada, Inter câştigă Derby della Madonnina, CR7 decisiv pentru Juve

VIDEO Rezumatele zilei în Europa! SHOW pe gazon şi în tribune. Barca pierde la Granada, Inter câştigă Derby della Madonnina, CR7 decisiv pentru Juve

La Liga

Comentarii

Telekom Sport a transmis sâmbătă meciuri din toate campionatele tari ale Europei.

Serie A: Inter câştigă Derby della Madonnina. Juve, victorie cu gol decisiv Ronaldo

Fanii au deschis aşa cum se cuvine derby della madonina, însă în prima repriză fotbalul a lipsit. Imediat după reluare s-a deschis scorul. Şutul lui Broziovic a fost deviat şi l-a păcălit pe Donnaruma. Lukaku a dublat avantajul lui Inter cu un sfert de oră înainte de final. Imediat, Politano a prins o execuţie de senzaţie, dar i-au lipsit câţiva centimetri pentru a face un scor umilitor pentru rivala Milan. În final au mai fost două bare. Una a lui Theo Hernandez şi cealaltă a lui Candreva, dar s-a terminat 2-0 pentru Inter, care conduce clasamentul în Serie A.

Juventus a câştigat mai greu decât se aştepta meciul de acasă cu nou promovata Hellas Verona. Oaspeţii au condus la Torino după un gol fabulos, precedat de o acţiune ciudată. Debutantul Demiral a comis penalty, dar Di Carmine şi Zacagni nu au reuşit să-l învingă pe Buffon. Portarul lui Juve a bifat meciul cu numărul 902 la echipa de club şi l-a egalat pe legendarul Maldini. Veloso a prins execuţia carierei şi a deschis scorul. Golul egalizator i-a aparţinut lui Ramsey. Fostul jucător al lui Arsenal a debutat pentru Bătrâna Doamnă şi a făcut-o cu stil. Victoria lui Juve a fost pecetluită de Cristiano Ronaldo, care a transformat un penalty. În final, acelaşi Veloso a fost aproape de egalare, dar şutul său a lovit bara, iar bianconerii au luat toate punctele.

La Liga: Barca pierde al doilea meci al sezonului

Atletico Madrid a făcut al doilea pas greşit în acest campionat şi a bifat al doilea meci la rând fără gol marcat. După 0-2 etapa trecut cu Real Sociedad, cu Celta acasă a fost 0-0. Felipe a ratat cea mai mare şansă a madrilenilor, care ar putea încheia etapa în afara podiumului.

Barcelona a suferit a doua înfrângere a sezonului, 0-2 la Granada. Nici măcar Leo Messi nu a putut s-o salveze pe campioana Spaniei.

Bundesliga: Oktoberfest şi Bayern Munchen. Spectacol în tribune, dar şi pe gazon

Octoberfest a inceput perfect pentru bavarezi. Bayern Munchen a primit vizita nou promovatei Koln in etapa a 5-a a Bundesligii. Lewandovski a avut nevoie de doar 3 minute pentru a deschide scorul. Polonezul a inscris in toate meciurile actualului sezon si a egalat astfel un record vechi de douazeci de ani. Scenariu la indigo si in repriza secunda pentru ca Lewandovski sa ajunga la cota 9 in actuala stagiune. Coutinho a fost, mai apoi, faultat in careu de Ehitibuie care a fost eliminat si tot brazilianul a inscris de la punctul cu var, desi a fost nevoit sa repete lovitura. Scorul final, 4 - 0,a fost stabilit de Perisici, iar Bayern s-a impus categoric şi este în topul Bundesliga.

Lider în Bundesliga după cinci etape rămâne însă Leipzig. Echipa din fosta Germanie democrată a făcut scor pe terenul lui Werder Bremen. Căpitanul Willy Orban a deschis scorul după un corner. Cu zece minute înainte de pauză, Sabitzer a executat senzaţional o lovitură liberă şi a dublat avantajul echipei sale. În final, a marcat şi Saracchi, iar Leipzig s-a impus categoric la Bremen.

Afla mai multe despre: atletico madridbarcelonala ligabundesligaserie a 

viewscnt
Articole similare