Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumatele zilei în fotbalul european. Juve a câştigat derby-ul cu Atalanta. Real şi Barca cap la cap! Meciuri superbe în Spania şi Germania

VIDEO Rezumatele zilei în fotbalul european. Juve a câştigat derby-ul cu Atalanta. Real şi Barca cap la cap! Meciuri superbe în Spania şi Germaniagalerie foto

Serie A

Comentarii

Spectacol la Telekom Sport sâmbătă. Meciuri unul şi unul din campionatele Italiei, Spaniei şi Germaniei.

Serie A

Atalanta a împlinit majoratul de când nu a mai învins-o în Serie A pe teren propriu pe Juventus. Totuşi, echipa din Bergamo a fost mai bună în primele 70 de minute. Putea deschide scorul după numai un sfert de oră. Khedira a făcut henţ în careu, dar Barrow a şutat în transversală de la 11 metri. Apoi, Sczesnzy şi-a salvat echipa cu un reflex uimitor la ocazia lui Pasalic. Barrow s-a revanşat pentru penaltyul ratat în al doilea act, când a centrat perfect pentru golul lui Gosens.

Bătrâna Doamnă şi-a revenit în ultimul sfert de oră. Higuain a restabilit norocos egalitatea. Tot argentinianul şi-a adus echipa în avantaj, servit excelent de Cuadrado. Dybala a risipit orice emoţie în prelungiri, iar Atalanta - Juventus s-a încheiat 1 la 3.

Inter a rămas la un singur punct în spatele liderului Juventus. Nerazzurrii s-au impus pe ploaia torenţială de la Torino fără prea multe emoţii. Lautaro Martinez a deschis balul, cu a şasea sa reuşită stagională. DUpă 20 de minute, De Vrij a dublat avantajul echipei lui Conte. DUpă pauză a înscris şi Lukaku. Belgianul a marcat pentru a zecea oară în acest campionat, iar Torino - Inter s-a încheiat 0 la 3.

Ambele reuşite ale confruntării dintre Milan şi Napoli s-au marcat în prima jumătate de oră. Lozano a înscris pentru formaţia antrenată de Carlo Ancelotti. După cinci minute, Bonaventura a prins un şut senzaţional şi a reuşit primul său gol după o pauză de 13 luni.  Meciul s-a încheiat 1 la 1, iar diavolii au ajuns la a treia etapă consecutivă fără victorie. În schimb, pentru napoletani a fost a patra remiză din ultimele cinci runde.

La Liga

Barcelona a fost condusă de Leganes după prima repriză, dar a reuşit să întoarcă şi să bifeze a nouă victorie a sezonului. Leganes a dominat începutul de mci,. A deschis scorul după 12 minute prin En-Nesiry. Imediat Oscar a avut ocazia să facă 2-0, dar a trimis pe lângă. Catalanii au pus apoi stăpânire pe joc, dar au întors abia în partea a doua, după două faze fixe. Întâi Suarez a înscris cu capul din centrarea lui Messi. Golul 2 a fost validat cu arjutorul arbitrajului video. Vidal a marcat după un corner al patrulea său gol în meciuri de la Liga. Leganes - Barcelona s-a terminat 1-2.

Real Madrid a rămas la egalitate de puncte cu Barcelona, chiar dacă a fost condusă pe teren propriu de Sociedad. Bascii au marcat primii, prin Willian Jose, după o gafă a lui Ramos. Apoi şi-a început recitalul Modric. Deţinătorul balonului de aur a centrat perfect pentru reuşita lui Benzema, care a marcat pentru a zecea oară în acest sezon. Modric a pasat şi la golul lui Valverde. A fost primul meci al croatului în tricoul blanco în care a oferit două assisturi. Mijlocaşul croat şi-a desăvârşit opera cu un sfert de oră înainte de final. A înscris superb, iar Real Madrid a învins-o pe Sociedad cu 3 la 1.

Bundesliga

Bayern s-a apropiat la un punct de liderul Gladbach, după o victorie facilă pe terenul Fortunei Dusseldorf. Campioana nu le-a dat nicio şansă gazdelor, iar după 35 de minute avea deja un avans de trei goluri. Pavard a deschis scorul. Apoi, Tolisso a înscris în premieră în acest campionat. Gnabry a încheiat repriza de vis a bavarezilor cu a patra sa reuşită stagională. Scorul final a fost stabilit de Coutinho, cu 20 de minute înainte de final. Bayern s-a impus cu 4 la 0, dar Lewandowski şi-a stricat recordul. Meciul de la Dusseldorf a fost primul din această stagiune în care polonezul nu a marcat.

Şi Leipzig a ajuns la un punct în spatele lui Gladbach, după ce a făcut spectacol cu nou-promovata Koln. Werner a înscris pentru a 12 oară în acest sezon, din centrarea lui Nkunku. Atacantul transferat de la PSG a scos apoi lovitura de la 11 metri din care echipa sa şi-a dublat avantajul. Forsberg a marcat de la punctul cu var. În minutul 37, Laimer a înscris superb pentru 3 la 0. DUpă două minute, Koln a început să dea semne de viaţă. Czichos a punctat, în urma unei lovituri de colţ. CU zece minute înainte de final, suedezul Forsberg a executat senzaţional o lovitură liberă, iar Leipzig - Koln s-a încheiat 4 la 1.

Gladbach a pierdut surprinzător la Berlin, pe terenul lui Union. Ujah a deschis scorul, după un sfert de oră de joc. În prelungiri, Andersson a stabilit scorul final, Union - Gladbach 2 la 0.

Frankfurt a fost învinsă pentru prima dată în acest sezon pe teren propriu. Wolfsburg a înscris după 20 de minute de joc, prin Weghorst. În finalul primului act, Tisserand a fost eliminat. Însă chiar şi în inferioritate numerică, oaspeţii au mai marcat o dată. Wiedwalf a gafat, iar Joao Victor a avut de îndeplinit o simpliă formalitate şi a închis tabela, 0 la 2.

Clasament Bundesliga

 Galerie foto

Afla mai multe despre: serie abundesligala liga 

viewscnt
Articole similare