Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumatele zilei în fotbalul european. Ploaie de goluri în Spania, Italia şi Anglia! Messi SHOW. Ştefan Radu victorie în faţa lui Cristiano Ronaldo

VIDEO Rezumatele zilei în fotbalul european. Ploaie de goluri în Spania, Italia şi Anglia! Messi SHOW. Ştefan Radu victorie în faţa lui Cristiano Ronaldogalerie foto

Serie A

Comentarii

Campionatele din Italia, Spania şi Germania au asigura un SHOW de zile mari, duminică la Telekom Sport. Posturile noastre de televiziune au transmis un fotbal de cel mai înalt nivel din Serie A, Bundesliga şi La Liga.

Serie A Ştefan Radu peste Cristiano Ronaldo

Pentru prima dată în acest sezon, Atalanta a reuşit să ajungă la trei victorii consecuticve. După 2-0 cu Dinamo Zagreb în Ligă şi 3-0 la Brescia, echipa lui Gasperini a învins-o pe Verona după un meci în care adversarii au condus de două ori. Di Carmine a deschis scorul, iar Malinovskiy a egalat chiar înainte de pauză.  Di Carmine a marcat din nou după pauză şi a reuşit prima sa dublă din Serie A, după care Atalanta a început să atace frenetic la poarta Silvestri.

Egalarea a venit din penalty, după care Djimsiti a dat lovitura de graţie în prelungiri.  Atalanta s-a impus cu 3-2, iar săptămâna viitoare se poate califica în 16-imile Ligii dacă o va învinge, în deplasare, pe Şahtior Doneţk.  Napoli este campioana egalurilor din Serie A. Echipa antrenată de Ancelotti a ajuns la a şasea remiză în 15 etape după deplasarea de la Udine. Lasagna a deschis scorul pentru gazde,  iar Zielinski a stabilit scorul final. S-a terminat 1-1, iar Napoli a ajuns la nouă meciuri consecutive fără victorie. Lazio a învins-o pe Juve în direct la Telekom Sport (scor 3-1). Ştefan Radu a fost titular, iar Cristiano a marcat pentru campioană.

Bundesliga: Gladbach a învins campioana Bayern

Gladbach şi-a continuat parcursul senzaţional din acest sezon cu o victorie în faţa campioanei Bayern. Bavarezii au marcat primii prin Perisic din pasa lui Thomas Muller. Algerianul Bensebaini a fost eroul lui Gladbach. A restabilit egalitatea cu o lovitură de cap. Chiar înainte de prelungiri, Javi Martinez l-a faultat în careu pe Thuram şi a fost eliminat. Bensebaini a reuşit dubla, Gladbach s-a impus cu 2-1 şi va încheia şi etapa 14-a pe prima poziţie.

A fost sărbătoare la Dortmund, unde Borussia a făcut spectacol cu Fortuna Dusseldorf. Echipa de pe Westfalenstadion a împlinit 110 ani de existenţă, iar jucătorii lui Favre, îmbrăcaţi în haine noi, au reuşit scorul zilei în Bundesliga. Reus a deschis balul, servit perfect de Piszczek. Dortmund s-a dezlănţuit după pauză. Hazard a dublat avantajul, iar după numai cinci minute, Sancho a înscris şi el. Până la final, Reus şi Sancho au mai marcat câte un gol şi au ajutat-o pe Borussia să obţină cel mai clar succes din acest sezon de Bundesliga. Echipa lui Favre s-a impus cu 5 la 0 şi a trecut peste Bayern în clasament.

Leverkusen a oprit seria excelentă a lui Schalke, de şase meciuri consecutive fără înfrângere. Alario a stabilit scorul pauzei, după ce a profitat de ieşirea neinspirată a lui Nubel. Tot argentinianul a înscris cu zece minute înainte de final, iar golul marcat imediat de mineri nu a mai contat. Raman a punctat, iar Leverkusen s-a impus cu 2 la 1 şi a egalat-o pe Schalke la puncte.

La Liga: Messi SPECTACULOS în ziua în care a oferit Balonul de Aur fanilor

90.000 de oameni au avut parte de una dintre cele mai frumoase seri ale anului de pe Camp Nou. Spectacolul a început cu Messi în prim plan, care le-a prezentat fanilor cel de-al şaselea Balon de Aur. Apoi duelul cu Mallorca a fost o lecţie de fotbal. Griezmann a deschis scorul, în timp ce Messi a arătat imediat de ce este cel mai bun fotbalist din lume. Mallorca a strălucit o singură dată în prima repriză, în minutul 35, prin Budimir care a redus din diferenţă, dar catalanii au fost devastatori până la pauză. Messi a făcut dubla, în timp ce Suarez a ridicat tot stadionul în picioare cu reuşita sa. Oaspeţii au  marcat încă o dată şi în repriza a doua, dar seara a fost încheiată de omul minune al Barcelonei. Messi a reuşit tripla, iar Barcelona rămâne lider după 5-2 cu Mallorca.

Real Madrid a învins-o pe Espanyol, pe Santiago Bernabeu cu 2-0 şi a ajuns la 1700 de goluri marcate în La Liga. E prima echipă care bifează o astfel de performanţă în istoria campionatului spaniol. Madrilenii au deschis scorul prin Varane în prima repriză - a fost prima lui reuşită din acest sezon. Al doilea marcator al meciului, Varane e golgheterul din La Liga. Benzema a ajuns la 11 goluri.  Francezul a înscris după câteva orcazii uriaşe avut până la gol. Madrielnii au terminat cu un om în minus după eliminarea lui Mendy. Catalanii a avut o singură ocazie mare. Granero a ratat, iar Real - Ewspanyol s-a încheiat 2-0.

Valencia a reuşit o remontada senzaţională în derby-ul local cu Levante. Roger a fost omul primei reprize. A marcat de două ori în primele 20 de minute. Deschiderea de scor s-a produs după o greşeală a lui Cillessen, iar dublarea avantajului din penalty. Acelaşi Roger a înscris şi în propria poartă, chiar înaintea pauzei. Liliecii au ieşit mult mai montaţi de la cabine şi în decurs de doar două minute au întors scorul. Apărarea lui Levante a gafat la primul gol marcat de Gameiro. Francezul a înscris din nou în urma unui contraatac şi şi-a dublat numărul de goluri marcate în acest sezon. Valencia a mai punctat o dată în final, prin Ferran Torres şi s-a impus cu 4 la 2. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ştefan raducristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare