Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ricardo Grigore, despre avantajul lui Dinamo în meciul cu Gaz Metan Mediaş

VIDEO | Ricardo Grigore, despre avantajul lui Dinamo în meciul cu Gaz Metan Mediaş

Superliga

Comentarii

Jucătorul dinamovist Ricardo Grigore a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că meciul cu Gaz Metan Mediaş, din etapa a XIII-a a Ligii I, este foarte important pentru Dinamo, care are nevoie de cele trei puncte.

"Este un meci foarte important, sperăm să-l câştigăm, avem mare nevoie de cele trei puncte. Gaz este o echipă foarte bună, cu un antrenor foarte bun, trebuie să ne mobilizăm să facem un meci foarte mult. Ne temem doar de noi, dacă nu vom face un meci bun, va fi greu. Să zicem că avem un avantaj că Edi Iordănescu nu va fi pe bancă. Începem să arătăm altfel, s-au schimbat lucrurile pe aici şi s-a văzut în joc. Pentru noi este un avantaj că jucăm acasă, în Ştefan cel Mare, nu prea am pierdut aici. Nu mai vrem să trăim momentele de anul trecut, de acum doi ani, nu e prea plăcut. Urmează meciuri grele şi trebuie să luăm maxim de la fiecare", a declarat Grigore.

Meciul Dinamo - Gaz Metan Mediaş este programat, vineri, de la ora 20.30, în etapa a XIII-a a Ligii I, în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: ricardo grigore 

viewscnt
Articole similare