Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Ricardo Grigore despre restanţele financiare de la Dinamo: ”Nu ştiu nimic. Nu am copii acasă de întreţinut!” :)

VIDEO Ricardo Grigore despre restanţele financiare de la Dinamo: ”Nu ştiu nimic. Nu am copii acasă de întreţinut!” :)
Comentarii

FC Dinamo a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (1-1), formaţia Chindia Târgovişte, în etapa a XIX-a Ligii I. În urma acestui rezultat, Dinamo acumulează 28 de puncte şi urcă pe locul 7, la două puncte de Gaz Metan şi FCSB, de pe locurile 5-6, de play-off.

Ricardo Grigore, autorul golului din minutul 69 a comentat la finalul partidei situaţia financiară de la Dinamo. Şi a făcut-o cu umor: ”Nu ştiu că nu am copii acasă, nu am de întreţinut ca ceilalţi colegi, dar este puţin mai dificil în această perioadă, dar sperăm că cu această victorie şi cele care vor urma să ne intre şi salariile şi să avem nişte sărbători fericite pentru că anul trecut, vă spun sincer, am avut nişte sărbători foarte, foarte triste” a mărturisit Grigore.

”Aveam nevoie de această victorie şi sperăm să o ţinem în continuare tot aşa şi să fim acolo, pe loc de playof. Sper să rămân titular şi să nu mai dezamăgesc, să îmi fac treaba cât mai bine pentru că mi-a fost foarte greu în această perioadă şi sper să nu mai ies din echipă” a mai spus Ricardo Grigore.  

CFR Cluj este lider în Liga I, cu 38 de puncte, urmată de Astra Giurgiu, 34 de puncte, FC Viitorul, 32 de puncte, CSU Craiova, 31 de puncte, Gaz Metan Mediaş şi FCSB, ambele cu câte 30 de puncte, Dinamo, 28 de puncte, FC Botoşani, 26 de puncte şi Poli Iaşi, 22 de puncte.

AFC Hermannstadt este pe locul 13, cu 16 puncte, Academica Clinceni, pe locul 11, cu 19 puncte, la egalitate cu Sepsi, de pe locul 10. Pe locul 12 se află Chindia Târgovişte, cu 17 puncte. FC Voluntari, opt puncte, este pe locul 14, ultimul.

Afla mai multe despre: ricardo grigore 

viewscnt
Articole similare