Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ricciardo a câştigat Marele Premiu al Chinei. Moment incredibil: coliziune între Vettel şi Verstappen! O nouă cursă slabă pentru Hamilton

VIDEO | Ricciardo a câştigat Marele Premiu al Chinei. Moment incredibil: coliziune între Vettel şi Verstappen! O nouă cursă slabă pentru Hamilton

Auto

Comentarii

Daniel Ricciardo a câştigat Marele Premiu al Chinei, după o cursă absolut nebună! Australianul a reuşit să se impună, după mai multe răsturnări de lider şi un incident incredibil între Vettel şi Verstappen. Bottas a terminat pe doi, în timp ce Raikkonen a completat podiumul.

Plecat de pe locul şase, Ricciardo a fost cel care a a avut de câştigat de pe urma Safety Car-ului intrat în turul al 37-lea, dar şi după ciocnirea dintre Verstappen şi Vettel.

Am asistat la o nouă cursă slabă din partea lui Hamilton, care termină cursa abia pe locul al patrulea. Acroşat de Verstappen, care a primit şi o sancţiune de 10 secunde, Vettel a avut dificultăţi mari cu maşina şi a încheiat cursa pe poziţia a opta.

UPDATE 10:33 | Ricciardo îl depăşeşte pe Bottas şi conduce cursa.

UPDATE 10:30 | MOMENT INCREDIBIL! Verstappen îl acroşează pe Vettel. Verstappen e vinovat şi e penalizat cu 10 secunde!

UPDATE 10:27 | Bottas conduce cursa, dar Ricciardo vine ameninţător. Vettel cade pe trei, în timp ce Hamilton e pe cinci.

UPDATE 10:17 | Safety Car-ul a strâns la maximum bătălia! Bottas, Vettel, Hamilton - ordinea în turul 37

UPDATE 09:58 | Bottas îl depăşeşte uşor pe Raikkonen, acelaşi lucru îl face şi Vettel. Luptă strânsă la vârf.

UPDATE 09:48 | Vettel intră la boxe şi iese pe poziţia a treia. Raikkonen e primul, Bottas e pe doi, în timp ce Hamilton e abia pe 5.

UPDATE 09:44 | Lewis Hamilton a schimbat strategia. Intrare la boxe în turul al 19-lea. Revine pe circuit tot pe poziţia a 5-a.

UPDATE 09:30 | Ocon, de la Force India, a atins viteza maximă de până acum.

UPDATE 09:13 | Start spectaculos în Marele Premiu al Chinei! Vettel şi-a păstrat prima poziţie, dar Raikkonen a picat pe patru, iar Hamilton cade şi el un loc, până pe cinci.

Vettel va fi urmat de coechipierul său, finlandezul Kimi Raikkonen, în timp ce al treilea va fi Valteri Bottas (Mercedes). Britanicul Lewis Hamilton (Mercedes) s-a clasat al patrulea, în timp ce olandezul Max Verstappen (Red Bull) a fost al cincilea.

Australianul Daniel Ricciardo (Red Bull) a fost al şaselea, iar Nico Hulkenberg (Renault) va pleca al şaptelea. Sergio Perez (Mexic/Force India) s-a clasat pe locul opt, iar spaniolul Carlos Sainz Jr. (Renault) a fost al nouălea.

De pe locul 10 al grilei de start va pleca Romain Grosjean (Franţa/Haas-Ferrari). Marele Premiu al Chinei are loc duminică, pe circuitul de la Shanghai.

Afla mai multe despre: sebastian vettelmp al chinei 

viewscnt
Articole similare