Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ripensia a câştigat la ultima fază meciul cu Farul Constanţa. Echipa lui Marica, învinsă de celebrul Mansour

VIDEO | Ripensia a câştigat la ultima fază meciul cu Farul Constanţa. Echipa lui Marica, învinsă de celebrul Mansour

Liga 2

Comentarii

Într-un duel din zona retrogradării, Ripensia Timişoara a învins-o, la limită, pe Farul Constanţa, cu un gol marcat la ultima fază.

Duelul dintre echipele antrenate de Petre Grigoraş şi Alexandru Pelici, de pe stadionul "Farul", a fost unul echilibrat, în mare parte. Partida a fost decisă într-un mod dramatic, foarte aproape de final, atunci când celebrul Mansour Gueye, fostul jucător de la Poli Timişoara, a înscris în urma unei lovituri de colţ şi a adus victoria pentru Ripensia. 

Astfel, formaţia timişoreană o egalează în clasament pe Farul, ambele au 19 puncte, dar Ripensia rămâne în continuare pe ultimul loc retrogradabil, 16, din cauza golaverajului mai slab. Acelaşi număr de puncte îl are şi echipa de pe locul 17, Aerostar Bacău, unde este antrenor Florin Bratu. 


Alexandru Pelici nu s-a bucurat încă pentru prima victorie pe banca Ripensiei Timişoara. Antrenorul venit în Banat din LIga I încearcă să scoată echipa din zona retrogradării. Timişorenii nu au mai câştigat de şase etape şi vor întâlni o echipă care şi-a revenit după o serie neagră. Farul s-a impus în ultimele două meciuri de campionat cu Luceafărul Oradea şi Dacia Unirea Brăila, ambele jucate pe teren propriu.

  • LIVE VIDEO | Ripensia - Farul, astăzi, ora 17:00, Telekom Sport 4 

În deplasare însă Farul obţine foarte greu puncte. A făcut un singur egal la Bacău, în întâlnirea cu cei de la Aerostar. În rest au fost doar înfrângeri. Clubul patronat de Ciprian Marica a suferit o pierdere importantă la capitolul imagine în ultima săptămână. Ionel Dănciulescu, cel care se alăturase proiectului ca director sportiv şi-a prezentat demisia. 

Afla mai multe despre: ripensiafarulpelicimarica 

viewscnt
Articole similare