Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ripensia - Petrolul 0-2. "Lupii galbeni" profită de pasul greşit făcut de U Cluj şi se apropie de locul de baraj

VIDEO | Ripensia - Petrolul 0-2. "Lupii galbeni" profită de pasul greşit făcut de U Cluj şi se apropie de locul de baraj

Liga 2

Comentarii

Petrolul Ploieşti a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-0, formaţia Ripensia Timişoara, în etapa a 35-a a Ligii 2.

În urma acestui succes, obţinut graţie golurilor înscrise de Cristian Puşcaş (10) şi Bogdan Rusu (45), Petrolul acumulează 71 de puncte şi se apropie la două puncte de locul de baraj, ocupat de U Cluj. Tot joi, ardelenii au remizat, scor 0-0, în deplasare cu Academica Clinceni, echipă a ratat şansa de a reveni pe primul loc, rămânând cu 78 de puncte, la un punct de noul lider, Chindia.

Lupii au avut nevoie de numai zece minute pentru a sparge gheaţa pe Bega. Puşcaş a fost marcator pentru echipa lui Mulţescu. Imediat, Marinescu a ratat o ocazie rarisimă pentru prahoveni. Petrolul a intrat totuşi în avantaj de două goluri la cabine. În ultimul minut al primei reprize, Bogdan Rusu a făcut 2-0.

Diferenţa putea să crească şi mai mult în startul părţii a doua, dar Bogdan Rusu nu a fost în stare să înscrie singur cu portarul. Replica bănăţenilor a venit după mai bine de o oră de joc, de la Drăghici. Bara a salvat-o pe Petrolul.

Cinci minute mai târziu, acelaşi Drăghici a mai ratat o şansă rarisimă. În prelungiri, bara porţii Ripensiei s-a zguduit din nou la execuţia lui Enache, iar Ripensia - Petrolul s-a terminat 0-2.

Afla mai multe despre: petrolul 

viewscnt
Articole similare