Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ripensia - Sportul Snagov 1-2. Ilfovenii pe primul loc in Liga a 2-a. Trică: "Ăştia sunt băieţii mei şi au inimă de lei!" / Pelici: "Parcă am jucat cu Real Madrid!"

VIDEO | Ripensia - Sportul Snagov 1-2. Ilfovenii pe primul loc in Liga a 2-a. Trică: "Ăştia sunt băieţii mei şi au inimă de lei!" / Pelici: "Parcă am jucat cu Real Madrid!"

Liga 2

Comentarii

În ultima etapă din Liga a 2-a, Ripensia a pierdut pe teren propriu, 1-2, cu Sportul Snagov.

Toate echipele care se bat la promovare au obtinut victorii in etapa cu numarul 25 din liga secunda. Sportul Snagov ramane pe prima pozitie dupa al patrulea succes din tot atatea meciuri in mandatul lui Eugen Trica. 

Victoria de la Timisoara, cu Ripensia, s-a conturat inca din primele 20 de minute, cand ilovenii au marcat de doua ori. De fiecare data la finalizare s-a aflat fostul rapidist Alexandru Ionita. Tot el a fost in prim plan si la reusita gazdelor, venita la ultima faza a reprizei. Ionita l-a faultat in careu pe Straut, iar Toma l-a invins pe Marinescu.

In partea secunda doar Draghici a fost aproape de gol si Ripensia-Sportul Snagov s-a terminat 1-2.

Trică: "Ăştia sunt băieţii mei şi au inimă de lei!"

"Avem un ritual după fiecare meci, după fiecare victorie, cânt cu băieţii şi melodia sună aşa: Ăştia sunt băieţii mei şi au inimă de lei! Într-adevăr toate meciurile aşa sunt, lei. Să nu-l mâniem pe Dumnezeu, am luat toate cele 3 puncte, de asta am venit la Timişoara, să câştigăm acest meci.

Ăsta e obiectivul nostru, până la final să rămânem pe primul loc. Spun asta pentru că am jucători cu calitate, foarte buni şi îşi doresc foarte mult acest lucru.

Posibil să rămânem în Bucureşti, să jucăm pe Naţional Arena, posibil să... Nu ne interesează în momentul de faţă acest lucru, ne interesează să jucăm fotbal
", a declat Eugen Trică imediat după meci.

Pelici: "Nu avem nicio scuză! Temători, fricoşi, speriaţi..."

"Nu cred că în repriza a doua s-a văzut care este liderul şi care este echipa de pe locul 11. Cred că am arătat bine. Am pierdut în urma greşelilor făcute în primele 20 de minute. Pentru asta nu avem nicio scuză. Temători , fricoşi, speriaţi, de parcă am fi jucat cu Real Madrid.

O panică inexplicabilă, că până la urmă eşti fotbalist şi asta faci toată ziua, te joci cu mingea. Şi mai şi trăim din asta. Asta e supărător. Când intrăm pe teren parcă am face tâmplărie. Trebuie să fim mai stăpâni şi mai fotbalişti
", a spus Alexandru Pelici, tehnicianul Ripensiei, imediat după meci.

Afla mai multe despre: ripensiasportul snagovliga 2 

viewscnt
Articole similare