Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ripostă de aur! O româncă a urcat pe prima treaptă a podiumului la cea importantă competiţie de scrimă pentru juniori a începutului de an

VIDEO | Ripostă de aur! O româncă a urcat pe prima treaptă a podiumului la cea importantă competiţie de scrimă pentru juniori a începutului de an

Alte sporturi

Comentarii

A treia ediţia a Cupei Riposta la scrimă s-a desfăşurat în week-end în Bucureşti şi a adunat la start sportivi din 20 de ţări.

Sub egida Federaţiei Române de Scrimă, Cupa Riposta este cel mai important campionat de scrimă organizat de un club privat din România şi s-a desfăşurat în week-end la Bucureşti. Competiţia a aşezat pe tablou peste 400 de sportivi de la peste 28 de cluburi, 13 fiind din România, iar restul din afara ţării.

"Au spus că este cea mai bine organizată competiţie din tot circuitul european şi ne batem cu Londra, cu Moscova, cu Ungaria, cu ţări cu tradiţie în scrima modială", a declarat Alexandru Constantin, preşedintele clubului Riposta", pentru Telekom Sport.

La cadeţi, sabia femină a punctat din nou. Reprezentanta clubului Riposta, Ilinca Pantiş, a urcat România pe prima treaptă a podimului. Ea a doua în clasamentul mondial la categoria ei de vârstă, 15 ani. 

"Când mă gândesc că sunt a doua din lume la categoria mea, mă gândesc la toată munca pe care am depus-o până acum, dar şi la tot ce mai trebuie să fac ca să urc pe locul 1", a declarat Ilina Pantiş pentru Telekom Sport.  

 

Afla mai multe despre: scrimacupa riposta 

viewscnt
Articole similare