Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Risto Radunovic, gol senzaţional în Turcia - Muntenegru 2-2. Execuţie excepţională!

VIDEO | Risto Radunovic, gol senzaţional în Turcia - Muntenegru 2-2. Execuţie excepţională!
Comentarii

Risto Radunovic (29 de ani), fotbalistul FCSB, a reuşit să marcheze un gol de senzaţie pentru naţionala Muntenegrului în preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Fundaşul stânga să înscrie cu un şut excepţional din lovitură liberă, care l-a lăsat mască pe portarul Turciei, Altay Bayindir.

VIDEO | Risto Radunovic, gol senzaţional în Turcia - Muntenegru 2-2. Execuţie excepţională

Turcia a primit, pe teren propriu, vizita Muntenegrului în preliminariile CM 2022, iar în echipa Muntenegrului şi-a făcut loc şi Risto Radunovic, fotbalistul FCSB convocat pentru partidele din drumul către Mondial. Fundaşul roş-albaştrilor a fost intrat pe teren în minutul 57, în locul lui Tomasevic, şi a marcat un gol de generic, care va rămâne probabil rezumatele acestor preliminarii pentru istorie.

Radunovic a marcat din lovitură liberă, cu un şut în forţă, cu stângul. A deranjat "păianjenul" şi l-a lasat fără replică pe portarul Altay Bayindir, care a putut doar să primească golul. Reuşita lui Radunovic a adus egalarea pentru naţionala Muntenegrului, care a fost condusă cu 2-0, dar a revenit şi a egalat la doi, în minutul 90+6.

În urma rezultatului dintre Turcia şi Muntenegru, 2-2, grupa G a preliminariilor pentru Mondialul din 2022 arată foarte strâns. Turcia e pe primul loc, cu opt puncte, în timp ce Olanda, Muntenegru şi Norvegia au câte şapte puncte, despărţite fiind doar de golaveraj. Letonia are pe patru puncte, pe locul cinci, iar Gibraltar e ultima, fără punct.

Afla mai multe despre: risto radunovicgolmuntenegruvideopreliminarii cm 2022 

viewscnt
Articole similare