Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Risto Radunovic pleacă de la Astra Giurgiu la finalul acestui an: "Ambiţia mea este să fiu campion cu FCSB"

VIDEO | Risto Radunovic pleacă de la Astra Giurgiu la finalul acestui an: "Ambiţia mea este să fiu campion cu FCSB"

Fotbal

Comentarii

Astra Giurgiu a învins-o pe Gaz Metan Mediaş, marţi, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 14-a din Liga 1. Golurile giurgiuvenilor au fost marcate de Mattia Montini (min. 4), Constantin Budescu (min. 35) şi autogolul lui Roberto Romeo (min. 43)

Fundaşul stânga al celor de la Astra Giurgiu, Risto Radunovic, îşi petrece ultimele zile gruparea din Giurgiu. Muntenegreanul a confirmat faptul că în pauza competiţională se va transfera la FCSB, iar gândurile lui se îndreaptă către titlul de campion. Astra Giurgiu mai are un singur meci de disputat în acest an, pe terenul celor de la UTA Arad, pe 21 decembrie.

"O foarte importantă victorie pentru noi. Nu am urcat în clasament, dar e foarte important că cele trei puncte ne pot duce mai sus. Dacă o să câştigăm ultimul meci, de la Arad, o să fie bine. (Despre FCSB) Am fost aici trei ani şi jumătate, m-au primit extraordinar, m-am simţit ca într-o familie. Pentru mine, Astra va avea tot timpul un loc special. Sunt bucuros că plec la o mare echipă şi îmi doresc să fiu sănătos şi să îmi fac treaba cât mai bine. Trebuie să fiu profesionist, să dau 100% şi să fiu sănătos. Ambiţia mea este să fiu campion cu FCSB", a declarat Risto Radunovic, la finalul partidei cu Gaz Metan.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare