Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rivaldinho a dezvăluit de ce s-a întors în Liga I. Ce sfat i-a dat Rivaldo înainte de a semna cu Viitorul lui Hagi

VIDEO | Rivaldinho a dezvăluit de ce s-a întors în Liga I. Ce sfat i-a dat Rivaldo înainte de a semna cu Viitorul lui Hagi

Superliga

Comentarii

Rivaldinho a marcat primul său gol de la venirea la FC Viitorul. Atacantul brazilian a înscris în victoria obţinută de echipa lui Hagi, scor 3-2, în sferturile de finală ale Cupei României cu Hermannstadt.

"Am învăţat limba română, dar nu vorbesc foarte bine. Sunt foarte fericit că am marcat primul meu gol, dar nu e aşa important. Mai important e că echipa a marcat goluri şi că am obţinut victoria. Mă simt bine, am zis că mai pot să joc, dar dar săptămâna aceasta am avut ceva la aductori, nimic grav. Doi brazilieni au marcat două goluri, dar cel mai important e că echipa a câştigat meciul. Toţi suntem fericiţi. 

Am ales să mă întorc în România, în primul rând, pentru mister Hagi. Eu am 23 de ani şi zi de zi învăţ ceva de la el. Eu sunt atent la tot ce zice. Nivelul la care a jucat, nivelul la care e acum ca antrenor, pentru asta am venit aici, pentru el. Am vorbit şi cu tatăl meu înainte de a veni şi mi-a zis să fiu concentrat, că atacantul trebuie să dea gol. Îi multumesc lui Dumnezeu că am dat gol" , a declarat Rivaldinho pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: rivaldinhofc viitorulhagi 

viewscnt
Articole similare