Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rivaldinho a dezvăluit mesajul primit de la tatăl său, marele Rivaldo: "Până acum nu am făcut nimic"

VIDEO | Rivaldinho a dezvăluit mesajul primit de la tatăl său, marele Rivaldo: "Până acum nu am făcut nimic"

Farul Constanța

Comentarii

Rivaldinho (24 de ani) a vorbit într-o conferinţă de presă organizată de Viitorul Constanţa despre cantonamentul echipei, dar şi despre un mesaj pe care i l-a transmis tatăl său, Rivaldo, fost câştigător al Balonului de Aur.

Ronaldinho a avut parte de o primă jumătate de sezon foarte bună la Viitorul Constanţa, atât din punct de vedere al reuşitelor personale, cât şi al aportului la jocul echipei. Însă tatăl său i-a spus să nu se oprească aici. 

"M-a felicitat, mi-a zis să nu mă opresc, pentru că până acum nu am făcut nimic", a fost declaraţia lui Rivaldinho.

  • Şase goluri şi patru assist-uri a reuşit Rivaldinho în 12 meciuri pentru Viitorul, în acest sezon din Liga 1
  • 1 milion de euro este cota fotbalistului, potrivit transfermarkt.com 

Rivaldo, prieten cu Gică Hagi, a vizitat de mai multe ori Academia de la Ovidiu şi a urmărit din tribună meciurile celor de la Viitorul, de multe ori purtând noroc echipei la care joacă fiul său. 

Cu cine va juca Viitorul în cantonamentul de iarnă

În perioada 10-25 ianuarie, FC Viitorul va pregăti a doua parte a sezonului în Antalya, la Belek şi vor disputa mai multe meciuri de verificare cu: Young Boys, Olimpik Doneţk, Sturm Graz, Ballkani şi Jagiellonia. 

"Nişte adversari puternici, avem nevoie de teste, pentru că trebuie să acumulăm minute, să ne batem de la egal la egal cu ei, pentru că în campionat ştim echipele, dar trebuie să fim pregătiţi până începe campionatul şi încep meciurile amicale în Turcia. Sperăm s-o facem foarte bine, cum am făcut-o în fiecare an şi să începem bine startul sezonului", a declarat şi Bogdan Ţîru. 

Afla mai multe despre: rivaldinhorivaldoviitorul 

viewscnt
Articole similare