Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rivaldinho a revenit în Liga 1: ”Am venit aici pentru a deveni campion al României”

VIDEO | Rivaldinho a revenit în Liga 1: ”Am venit aici pentru a deveni campion al României”

Farul Constanța

Comentarii

Fiul lui Rivaldo a revenit în fotbalul românesc. Rivaldinho le-a făcut reporterilor o surpriză, vorbind aproape perfect în româneşte. Fostul jucător de la Dinamo a semnat cu echipa lui Gheorghe Hagi, Viitorul Constanţa.

Brazilianul a explicat că s-a simţit mândru că a fost dorit în România de fostul uriaş jucător, Gheorghe Hagi: ”Sunt foarte fericit să semnez cu Viitorul, iar când oamenii de la Viitorul şi în special Hagi îţi spun că te vor, nu nu se poate să spui nu. Am venit, sunt foarte fericit aici şi sper să fie totul bine” a declarat fiul fostului campion mondial.

Fostul dinamovist a marcat un singur gol pentru Levski Sofia în 13 meciuri disputate în doi ani. Brazilianul speră acum să-şi revină în tricoul echipei constănţene: ”Cunosc fotbalul românesc, Viitorul este o echipă foarte bună şi joacă foarte bine fotbal. Pentru asta am venit şi am nevoie să joc bine cu echipa, pentru a atinge alt nivel. Primul pas este să ne calificăm în play-off, iar apoi vedem. Eu am venit pentru a deveni campion” a mai spus Rivaldinho. 

 

Afla mai multe despre: rivaldinholiga 1 

viewscnt
Articole similare