Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rivaldinho nu neagă posibilitatea de a pleca de la Viitorul. "Da, se vorbeşte. Este treaba lui tata şi a clubului"

VIDEO | Rivaldinho nu neagă posibilitatea de a pleca de la Viitorul. "Da, se vorbeşte. Este treaba lui tata şi a clubului"

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul Constanţa a dispus de Chindia Târgovişte, scor 4-1, sâmbătă, la Ovidiu, într-o partidă din etapa a 11-a a play-off-ului Ligii 1.

Golurile formaţiei antrenate de Gică Hagi au fost marcate George Ganea (min. 42), Gabi Iancu (min. 62) şi dubla brazilianului Rivaldinho (min. 72 şi 83), intrat pe teren în minutul 59, în locul lui Louis Munteanu.

După această dublă, Rivaldinho a ajuns la cota 11 în clasamentul marcatorilor, la şapte reuşite îns spatele liderului, colegul său Gabi Iancu, marcator şi el împotriva Chindiei.


"(Îi faci concurenţă lui Iancu?Nu, nu concurenţă. Suntem doi atacanţi care ne place să dăm gol. Unicul gând al nostru e să jucăm şi să câştigăm fiecare meci. Eu cred că suntem cea mai bună echipă, dar am făcut nişte greşeli, care ne-au costat play-off-ul", a declarat Rivaldinho, după meciul cu Chindia.

Zilele trecute, presa din Spania a anunţat că fotbalistul este în atenţia mai multor cluburi din La Liga şi La Liga 2, şi că există şanse ca în această vară să facă o schimbare în cariera sa. Tatăl său, Rivaldo, a sonat terenul şi a recunoscut că îl aşteaptă pe fiul său în campioantul în care el a scris istorie, altături de Barcelona. Rivaldinho nu a negat informaţia şi a lăsat de înţeles că orice se poate întâmpla pe viitor.

"Da, se vorbeşte, dar asta e treaba lui tata, a clubului. Eu doar mă gândesc să joc la fiecare meci şi am un contract şi gândul meu e aici, la Viitorul. Ce se întâmplă afară nu e cu mine, e cu alţii", a completat Rivaldinho.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare