Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rivaldinho se mulţumeşte şi cu un punct după meciul de la Cluj: "A fost un meci de luptă. Sper să ajungem în play-off"

VIDEO | Rivaldinho se mulţumeşte şi cu un punct după meciul de la Cluj: "A fost un meci de luptă. Sper să ajungem în play-off"

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj şi Viitorul Constanţa au terminat la egalitate, scor 0-0, vineri seară, într-o partidă disputată pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj, într-o partidă din etapa a 25-a din Liga 1.

Brazilianul Rivaldinho a fost titular în garnitura oaspeţilor şi este mulţumit cu rezultatul de egalitate, chiar dacă nu acesta a fost obiectivul echipei. Echipa sa, Viitorul Constanţa, tremură pentru accederea în play-off-ul Ligii 1.

"Din păcate, nu reuşim să luam trei puncte, dar asta e. A fost un punct, un meci greu. Au o echipă foarte bună, de doua ori campioană a României, fac performanţă în Europa. E greu să fii aici şi să te impui. E bine ca a fost şi un egal. Nu am venit aici să facem egal, dar acesta a fost meciul. Unul de luptă, iar noi am luptat. Am câştigat un punct important şi sper sa ajungem în play-off", a declarat Rivaldinho.

În Liga 1, FC Viitorul Constanţa este pe locul 5, cu 39 de puncte, însă stau la pândă să-i sufle poziţia, FC Botoşani şi Gaz Metan Mediaş.

Afla mai multe despre: fotballiga 1rivaldinho 

viewscnt
Articole similare