Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rivaldinho şi-a făcut tatăl fericit! Cum a reacţionat marele Rivaldo, după golul fiului său! Ce semne şi-au făcut cei doi

VIDEO | Rivaldinho şi-a făcut tatăl fericit! Cum a reacţionat marele Rivaldo, după golul fiului său! Ce semne şi-au făcut cei doi

Farul Constanța

Comentarii

Rivaldo a venit în România să-l vadă pe viu pe fiul său jucând şi nu a fpst dezamăgit. Fostul mare jucător al Barcelonei a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Rivaldinho a marcat primul lui gol în campionat chiar la meciul la care marele Rivaldo a venit în România să-l vadă. În total a înscris de trei ori. Mai are şi duouă reuşite în Cupa României. După golul victoriei înscris în meciul cu Universitatea Craiova, Rivaldinho s-a uitat imediat spre tribuna oficială şi i-a mulţumit tatălu său. 

"Eu mi-am scris istoria în fotbal. El are personalitatea lui şi îşi va scrie propria istorie", a declarat Rivaldo la microfonul Telekom Sport.

Fostul atacant al Barcelonei a venit vineri în România şi a avut timp să viziteze Academia construită de Hagi la Constanţa. A povestit pentru Telekom Sport ce impresia i-a lăsat proiectul antrenorului de la Viitorul. 

"Îmi place foarte mult. Am rămas încântat de tot ce am văzut. A făcut un proiect extraordinar şi cu siguranţă vor veni multe echipe de afară să vadă proiectul lui Hagi pentru că este impresionant", a declarat Rivaldo. 

Întrebat cum a fost întâlnirea cu Hagi, Rivaldo a răspuns: "Foarte frumoasă. Hagi este un om bun, a fost un jucător extraordinar şi îl îndrăgesc în mod deosebit pentru jucătorul care a fost. I-am spus fiului meu că are ce învăţa de la el, pentru că ai ce învăţa de la cei mari, iar el e unul dintre cei mari. A fost un jucător imoprtant la naţională la Barcelona, la Real, peste tot pe unde a antrenat şi e un antrenor foarte bun".

Afla mai multe despre: viitorulhagirivaldorivaldinho 

viewscnt
Articole similare