Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rivaldinho şi un discurs superb în limba română, la adresa lui Gică Hagi: "Am două legende lângă mine, doi regi"

VIDEO | Rivaldinho şi un discurs superb în limba română, la adresa lui Gică Hagi: "Am două legende lângă mine, doi regi"

Fotbal intern

Comentarii

Atacantul brazilian Rivaldinho a adus victoria Viitorului în prima manşă a semifinalei cu Universitatea Craiova, din Cupa României, scor 2-1, apoi i-a mulţumit lui Gheorghe Hagi pentru şansa oferită.

"Noi am venit aici să câştigăm meciul şi am făcut-o. Ştim că nu am făcut nimic, mai e un meci retur cu ei. Ştim că va fi foarte, foarte greu. Trebuie să ne concentrăm, să ne facem treaba şi ce zice mister ca să ajungem în finală.

(n.r. - Gheorghe Hagi) Mi-a zis să fac ce antrenez. Mă antrenez foarte bine cu el, am învăţat mult de la el şi am făcut ce facem la antrenament. Şi a fost bine. Am intrat bine, am jucat bine, echipa a jucat bine şi am câştigat meciul. 

Eu am învăţat multe de la el. Zi de zi învăţ mai mult şi sunt foarte fericit să fiu antrenat de un antrenor ca el.

Da. Mă ajută foarte mult. Am două legende lângă mine, doi regi. Regele din Brazilia şi regele din România. Îi am lângă mine, învăţ de la tata, învăţ de la mister Hagi. Dar acum am învăţat mult de la mister, învăţ zi de zi de la el, foarte mult şi sunt fericit că sunt antrenat de el", a spus Rivaldinho, în limba română, la microfonul Telekom Sport.

Formaţia Universitatea Craiova, deţinătoarea trofeului, a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa FC Viitorul, într-un meci din prima manşă a semifinalelor Cupei României, în care a condus cu 1-0. Oltenii au deschis scorul în minutul 5, prin Bancu. Pentru FC Viitorul au marcat Houri ’77 şi Rivaldinho ’89.

Afla mai multe despre: rivaldinho 

viewscnt
Articole similare