Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rivalitate şi nu prea! Băiatul lui Ştefan Demici este rapidist şi a ales o carieră în fotbal. Un reportaj marca Telekom Sport

VIDEO | Rivalitate şi nu prea! Băiatul lui Ştefan Demici este rapidist şi a ales o carieră în fotbal. Un reportaj marca Telekom Sport

Special

Comentarii

Rivalitatea dintre Dinamo şi Rapid a prins viaţă în urmă cu mai multe decenii, însă există şi situaţii în care aceasta este dată uitării. Un astfel de exemplu este cel din familia Demici.

Tatăl, Ştefan Demici, este un dinamovist înrăit: a jucat rugby o viaţă în culorile alb-roşii, iar din 2009 antrenează echipa de suflet. În schimb, fiul său, Alin, a preferat fotbalul şi mai mult, în luna februarie a acestui an, a fost cumpărat definitiv de Rapid. 
 
"Ne-am dorit să joace la Dinamo, dar asta a fost şansa lui să semneze şi să joace la Rapid. Să sperăm că o să urce până în prima ligă şi de acolo în cupele europene. N-am suportat greu acest lucru pentru că marea majoritate a prietenilor mei sunt din partea rapidiştilor şi chiar băieţi din galerie, băieţi care au făcut sport" spune Ştefan.
 
"Vă daţi seama că la început a fost un moment la care nu mă aşteptam, dar mă bucur foarte mult că am făcut pasul acesta, m-am integrat foarte bine aici şi sunt foarte fericit acum aici" declară Alin. 
 
Dacă peste rivalitatea cu Rapid a putut să treacă, Ştefan Demici i-a pus o condiţie fiului său. 
 
"Singura chestie care ne dărâmă este să nu ajungă pe la Steaua. Dacă avea ofertă de la Steaua, nu mergea pentru că era prea mult pentru noi." mărturiseşte dinamovistul. 
 
Alin nu este străin de sportul în care tatăl său a făcut performanţă. 
 
"El a cochetat destul de mult cu rugby-ul, pentru că, în mare parte dintre cantonamentele pe care noi le-am făcut cu echipa de seniori, el era practic mascota echipei. Sunt şi dovezi în poze în care mergea peste tot cu noi. Stăpâneşte foarte bine pasa, şutul, regulile din rugby. Eu mi-am dorit enorm să facă rugby" mai spune seniorul familei Demici. 
 
Sportul este literă de lege în familia Demici. Nu contează dacă este vorba despre fotbal sau despre rugby. Ştefan şi Alin ne-au făcut o demonstraţie despre cum se pot îmbina cu plăcere cele două sporturi. 
 
 

Afla mai multe despre: ştefan demicialin demicirapiddinamorivalitate 

viewscnt
Articole similare