Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Roger Federer a câştigat grupa de la TC după ce a început competiţia cu o înfrângere

VIDEO | Roger Federer a câştigat grupa de la TC după ce a început competiţia cu o înfrângere

Tenis

Comentarii

Roger Federer, locul 3 ATP, l-a învins, joi, cu scorul de 6-4, 6-3, pe sud-africanul Kevin Anderson, locul 6 ATP, în ultima etapă a Grupei Lleyton Hewitt a Turneului Campionilor de la Londra şi s-a calificat în semifinale de pe primul loc.

După ce a început turneul cu o înfrângere, în faţa japonezului Kei Nisishikori, locul 9 ATP, Federer a câştigat următoarele două meciuri, cu austriacul Dominic Thiem, locul 8 ATP, şi cu Anderson, ultimul succes fiind obţinut în 77 de minute.

Cu două victorii, în primele două partide, Anderson a făcut şi el pasul în penultimul act, de pe locul al doilea al grupei, devenind primul african care ajunge în semifinalele Turneului Campionilor.

Federer este pentru a XV-a oară în semifinalele TC. În cariera lui, doar o dată, în 2008, nu a trecut de faza grupelor. Thiem şi Nishikori părăsesc competiţia, cu câte o victorie şi două îngrângeri.

Din Grupa Gustavo Kuerten este calificat sigur sârbul Novak Djokovici, locul 1 ATP, însă nu este sigur locul lui în grupă, 1 sau 2. Pentru al doilea loc luptă germanul Alexandeer Zverev, locul 5 ATP, croatul Marin Cilici, locul 7 ATP, şi americanul John Isner, primii doi cu câte o victorie şi ultimul cu două eşecuri. 

În ultima etapă, Cilici va evolua, vineri, cu Djokovici, iar Zverev cu Isner.

Afla mai multe despre: federer 

viewscnt
Articole similare