Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Roger Federer, calificare facilă în turul doi la Basel. Marius Copil a primit un wildcard

VIDEO | Roger Federer, calificare facilă în turul doi la Basel. Marius Copil a primit un wildcard

Tenis

Comentarii

Tenismanul Roger Federer a obţinut, luni, o calificare facilă în turul doi la turneul de Basel, câştigat anul trecut în faţa lui Marius Copil.

Federer a început în forţă turneul de la Basel, pe care l-a câştigat până acum de nouă ori. L-a învins în prima rundă pe Peter Gojowczyk, scor 6-2, 6-1, în mai puţin de o oră de joc. 
Pentru elveţian, turneul de la Basel a fost întotdeauna unul dintre favoritele sale. A recunoscut că a fost copil de mingi la această competiţie, iar ca sportiv a ajuns în finală de 12 ori în ultimele 13 participări.
Compatriotul lui Federer, Henri Laaksonen, a produs surpriza zilei şi l-a eliminat pe al optulea favorit, Benoit Paire, cu scorul de 6-3, 7-5. 
Marţi va juca şi Marius Copil, care a primit wild-card la turneul de la Basel, după ce anul trecut a jucat finala cu Federer. 
 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe