Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Roland Niczuly a explicat cum a reuşit să pareze penalty-ul lui Perovic: "Ştiam că bate în stânga portarului"

VIDEO Roland Niczuly a explicat cum a reuşit să pareze penalty-ul lui Perovic: "Ştiam că bate în stânga portarului"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Portarul echipei Sepsi OSK, Roland Niczuly, a mărturisit că se aştepta ca atacantul lui Dinamo, Slavko Perovic, să execute penalty-ul în stânga sa.

"A fost o victorie muncită, ştiam că ne aşteaptă un meci foarte greu. Chiar dacă Dinamo n-a avut niciun meci oficial, de când s-a reluat campionatul, dar ne-am aşteptat la un meci greu, cum s-a şi văzut, au avut şi ei multe ocazii, dar suntem bucuroşi că am reuşit să obţinem ele 3 puncte şi sper că această victorie ne va da moral pentru Cupă şi să ne asigurăm locul în Liga I.

A fost o greşeală colectivă, zic eu, nu am comunicat cu fundaşul central, dar tot răul spre bine. Am reuşit să apăr acel penalty şi să obţinem cele 3 puncte.

Cred că terenul a fost cel mai mare adversar, şi al nostru şi al lor. S-a rupt foarte tare şi ne-a fost greu tuturor să jucăm pe acest gazon.

Am analizat jucătorii care sunt posibili să bată de la Dinamo şi Perovic, în majoritatea şuturilor, şuta în partea stângă a portarului, dar a fost şi noroc. La penalty trebuie să aibă portarul noroc", a declarat Roland Niczuly.

Dinamo - Sepsi 1-3

Formaţia Dinamo a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, de echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a cincea a play-out-ului Ligii I. 

Au marcat Moldoveanu ‘90+1 pentru gazde şi Safranko ‘1, Vaşvari ’80 (penalti pentru o intrare a lui Puljic la Ştefănescu) şi Ştefan ’86 pentru oaspeţi.

De la Sepsi a fost eliminat Tincu în minutul 38, pentru o intervenţie la Fabbrini, fază la care s-a şi acordat penalti pentru Dinamo. Lovitura de la 11 metri a fost ratată de Perovic.

Afla mai multe despre: niczuly 

viewscnt
Articole similare