Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Roma lui Mourinho face spectacol la Salerno. Milan, victorie clară în faţa lui Cagliari. Cum s-au descurcat fotbaliştii români

VIDEO Roma lui Mourinho face spectacol la Salerno. Milan, victorie clară în faţa lui Cagliari. Cum s-au descurcat fotbaliştii români

Serie A

Comentarii

Răzvan Marin şi Vlad Chiricheş au fost titular în meciurile disputate de echipele lor în etapa a doua din Serie A.

 Milan a făcut spectacol în meciul cu Cagliari, primul în faţa suporterilor proprii după un an şi jumătate. Tonali a deschis scorul din lovitură liberă după 12 minute de la start. Imediat, echipa lui Răzvan Marin, care a fost titular, a egalat, după o pasă superbă a lui Joao Pedro şi o finalizare a lui Deiola. După alte două minute, Milan a preluat din nou conducerea: şutul lui Leao a fost deviat şi l-a păcălit pe Radunovic. Până la pauză s-a stabilit şi scorul final. Giroud a reuşit primul său gol în Seria şi apoi şi prima dublă. S-a terminat 4-1, iar Milan are un start perfect de sezon.

Şi Roma a făcut spectacol la Salerno, dar golurile au venit abia după pauză. Lorenzo Pellegrini a deschis recitalul echipei lui Mourinho. Veretout a dublat avantajul oaspeţilor şi a ajuns la trei reuşite în două etape. Adus în această vară de la Chelsea, Tammy Abraham a spart gheaţa îăn Serie A şi a dus scorul la 3-0. Pellegrini a închis tabela, iar Roma are şapte goluri înscrise în primele două etape.

Ca şi în prima etapă, Napoli a câştigat cu emoţii, de această dată în deplasare, cu Genoa. Fabian Ruiz a înscris pentur oaspeţi înainte de pauză. Cambiaso a adus egalarea cu 25 de minute înainte de final. Abia trimis în teren, Petagna a adus toate punctele pentru Napoli.

Vlad Chiricheş a fost titular pentru Sassuolo, care a remizat fără goluri în faţa Sampdoriei. Boga (60) a ratat cea mai mare şansă a gazdelor.

Afla mai multe despre: tammy abrahamas romamourinhoserie arezumate serie a 

viewscnt
Articole similare