Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Romania - Canada 3-1 în FED Cup | Am revenit în barajul pentru Grupa Mondială!

VIDEO Romania - Canada 3-1 în FED Cup | Am revenit în barajul pentru Grupa Mondială!galerie foto

Tenis

Comentarii

Romania - Canada la FED Cup. Fetele noastre au revenit în barajul pentru Grupa Mondială, după ce Irina Begu a câştigat primul meci al zilei de duminică în confruntarea cu naţionala Canadei. Begu a învins-o fără emoţii pe Sebov, scor 6-2, 6-4, ducând astfel scorul general la 3-0.

Sâmbătă, Sorana Cîrstea, locul 38 WTA, a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-2, pe Carol Zhao, locul 138 WTA, iar Irina-Camelia Begu, locul 37 WTA, a trecut, cu scorul de 6-3, 6-7 (4), 6-2, pe Bianca Andreescu, locul 173 WTA.

Ana Bogdan şi Raluca Olaru au pierdut meciul de dublu în compania cuplului Gabriela Dabrowski/Carol Zhao. Dabrowski şi Zhao s-au impus, scor 4-6, 6-1, 10-6 după o oră şi 16 minute de joc.

România va juca, în 21-22 aprilie, barajul pentru promovarea în primul eşalon valoric al FedCup, iar învinsa va evolua pentru menţinerea în Grupa Mondială II. Toate meciurile din această competiţie vor putea fi urmărite în direct la Telekom Sport. 

FINAL IRINA BEGU - KATHERINE SEBOV 6-2, 6-4

13:34 - Victorie! Begu învinge, iar România se califică în barajul pentru Grupa Mondială. 

12:47 - Irina ia primul set fără emoţii, iar România e ca şi calificată în barajul pentru Grupa Mondială.

Ora 12:09 - A început partida. Sebov a servit prima

Ora 12:00 - Partida va începe în scurt timp. Dacă Irina câştigă acest meci, România se califică la barajul pentru Grupa Mondială.


UPDATE 11:38 Canadienii au schimbat înaintea primului meci. Locul lui Zhao a fost luat de Katherine Sebov. În acelaşi timp, Simona Halep a plecat aseară spre Bucureşti, astfel că nu va fi prezentă la meciurile de azi. Halep trebuie să plece la Doha, turneul ce va începe mâine. 


Duminică sunt programate, de la ora 12.00, meciurile Irina Begu – Katherine Sebov, Sorana Cîrstea – Bianca Andreescu şi Ana Bogdan/Raluca Olaru – Gabriela Dabrowski/Katherine Sebov.

Sub privirile Simonei Halep, Begu s-a impus în două ore şi 38 de minute.

În primul meci al zilei, Sorana Cîrstea, locul 38 WTA, a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-2, pe Carol Zhao, locul 138 WTA.

UPDATE 17:12 Victorie! Irina Begu se impune lejer în cel de-al treilea set şi aduce încă un punct României. 2-0 după prima zi!

UPDATE 16:39 Partida s-a reluat. Begu serveşte prima în decisiv

UPDATE 16:33 Bianca Andreescu acuză unele probleme medicale la picior. Startul setului decisiv întârzie

UPDATE 16:27 Irina pierde setul secund la tie-break

UPDATE 15:15 Prim set câştigat de Irina Begu în confruntarea cu Bianca Andreescu, după aproximativ 40 de minute de luptă.

UPDATE 14:35 A început partida dintre Irina Begu şi Bianca Andreescu!

UPDATE 14:03 România reuşeşte să câştige primul meci al confruntarii cu naţionala Canadei, 6-2, 6-2 cu Carol Zhao. Meci superb făcut de Sorana!

UPDATE 13:35 Sorana n-a avut probleme în primul set cu Carol Zhao, impunânduse cu 6-2.

UPDATE 13:00 IMPRESIONANT | Momentul imnului înainte de România - Canada! Lacrimi pentru Irina Begu. Ana Bogdan, ca Hagi. VIDEO


UPDATE 12:55 Cele două echipe au intrat pe teren şi ne pregătim pentru primul meci. Atmosferă superbă la Cluj.

 


UPDATE 10.02 | 08:30 Au mai rămas câteva ore până la startul confruntării România - Canada, din Fed Cup! Ziua va fi deschisă la 13:00, în direct pe Telekom Sport 2 şi pe www.telekomsport.ro, cu duelul Sorana Cîrstea - Carol Zhao.


UPDATE 17:45 Chiar dacă nu va juca în confruntarea din acest weekend, Simona Halep este în permanenţă alături de echipa României şi se comportă ca şi cum ar urma să intre pe teren mâine. Fetele din echipa României au primit la antrenamentul din acestă seară vizita echipei "Invictus România", formată din militari răniţi în Irak şi Afganistan.

Simona Halep şi Ana Bogdan au acceptat să schimbe câteva mingi cu reprezentanţii Invictus.

 


UPDATE 09.02.2018, ora 12:15 | Avem programul! Toate meciurile vor fi în exclusivitate la Telekom Sport 2.

SÂMBĂTĂ
13:00 Carol Zhao - Sorana Cîrstea
urmat de Irina Begu - Bianca Andreescu

DUMINICĂ
13:00 Irina Begu - Carol Zhao
urmat de Sorana Cîrstea - Bianca Andreescu
urmat de meciul de dublu Ana Bogdan/Raluca Olaru - Gabriela Dabrowski/Katherine Sebov


Din ambele tabere va lipsi cel puţin o jucătoare importantă. Noi nu vom putea conta pe Halep, în vreme ce canadiecenele trebuie să se descurce fără Eugenie Bouchard. Totodată, pentru adversarele noastre nu va juca nici Francoise Abanda, astfel că fetele antrenate de Florin Segărceanu sunt favorite la accederea în baraj.

LIVE VIDEO Romania - Canada la FED Cup


Simona Halep, locul 2 WTA, nu este refăcută după accidentările suferite la Australian Open şi nu va evolua în întâlnirea România - Canada, din cadrul Cupei Federaţiei.

"După ce am petrecut această săptămână odihnindu-mă şi încercând să mă refac după accidentarea de la Australian Open, din păcate refacerea nu este completă ca eu să pot juca în acest weekend la Cupa Federaţiei.

Echipa e pe primul loc şi e mult mai important ca in echipă să fie 4 jucătoare sănătoase gata pentru meciuri, aşa ca l-am informat pe căpitanul echipei, pe Florin Segărceanu, să mă înlocuiască cu cineva apt 100% pentru joc. Îmi pare rău pentru că nu pot să joc pentru Romania deşi e foarte important pentru mine dar voi fi în tribune la Cluj pentru a le incuraja pe fete şi a fi alături de echipă la acest meci important. Hai România!", a scris Halep pe Facebook.

Ana Bogdan, locul 86 WTA, va fi a patra jucătoarea din lotul României de Cupa Federaţiei la întâlnirea cu Canada, de la Cluj Napoca.

În echipa României se mai află Irina-Camelia Begu, locul 37 WTA, Sorana Cîrstea, locul 38 WTA, şi Raluca Olaru, locul 45 WTA la dublu.

LIVE VIDEO Romania - Canada la FED Cup

Federaţia Canadiană de Tenis a anunţat că jucătoarele Carol Zhao, Bianca Andreescu, Katherine Sebov şi Gabriela Dabrovski au fost convocate de căpitanul Sylvain Bruneau pentru întâlnirea cu România, din Grupa a II-a mondială a Cupei Federaţiei.

Carol Zhao ocupă locul 143 în clasamentul WTA, Bianca Andreescu este pe poziţia 182, Katherine Sebov pe 277 şi Gabriela Dabrowski pe 321 la simplu şi 11 la dublu.

Bianca Andreescu, în vârstă de 17 ani, este o jucătoare născută la Mississauga din părinţi români, sportivă care a început tenisul în România. Pentru Andreescu va fi a şasea participare la Fed Cup (şapte victorii, o înfrângere).

“Deşi avem o echipă relativ tânără pentru această întâlnire importantă, suntem încrezători că putem concura cu cele mai bune naţiuni din lume. Jucătoarele noastre şi-au demonstrat tenacitatea şi dorinţa de a învinge, în special în aprilie, când au învins Kazahstanul.

Toate fetele din echipă au avut un sezon 2017 foarte bun şi îşi doresc să continue seria succeselor în România. Suntem conştienţi că va fi greu, vom înfrunta o adversară foarte bună”, a declarat Bruneau.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: live video romania - canada la fed cupsimona halepmihaela buzarnescuana bogdansorana cirstea 

viewscnt
Articole similare