Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | România - Macedonia de Nord 3-2. Macedoneanul care vorbeşte fluent limba română! "Sunt mândru!". Le cumpără tricolorilor bilete să-l vadă la EURO

VIDEO | România - Macedonia de Nord 3-2. Macedoneanul care vorbeşte fluent limba română! "Sunt mândru!". Le cumpără tricolorilor bilete să-l vadă la EURO

Cupa Mondială

Comentarii

Câţiva dintre tricolorii de pe teren din România - Macedonia de Nord, scor 3-2, s-au reîntâlnit cu un fost coleg. Fostul fotbalist al Viitorului, Boban Nikolov (26 de ani), a vorbit în limba română cu reporterul Telekom Sport, la finalul partidei.

VIDEO | Boban Nikolov, macedoneanul care vorbeşte fluent limba română: "Putem face un rezultat bun şi cu Germania"

Reprezentativa României a învins, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-2 (1-0), selecţionata Macedoniei de Nord, în prima etapă a grupei J din preliminariile europene ale Cupei Mondiale din 2022.

Boban Nikolov, component al Macedoniei de Nord şi titular în meciul cu România de pe Arena Naţională, a jucat cinci ani în România la Academia Gheorghe Hagi şi Viitorul, între 2010 - 2015. În prezent, mijlocaşul evoluează la Lecce. 

Mijlocaşul abia aşteaptă să revină la Bucureşti pentru EURO, competiţie la care Macedonia de Nord s-a calificat. Nikolov a stat dupa meci cu câţiva dintre tricolori, cărora vrea să le cumpere bilete, pentru a-l urmări la turneul final. 

"Sunt foarte trist, din cauza rezultatului. Sunt mândru de colegii mei. Am făcut un joc foarte bun. În prima repriză meritam să dăm minimum un gol, am avut ocazii mari, nu a intrat mingea. A venit golul lor, din greşeala noastră. Mă bucur pentru Tănase că a înscris. După, am revenit de la 0-2 în două minute, apoi iar n-am avut noroc. Asta e. E doar un meci, mai avem nouă, aşa că acum ne gândit la meciul următor, apoi cu Germania. După ne gândim la EURO. Să fim cu capul limpede, să nu ne certăm, să fie atmofseră bună. Dacă batem duminică, putem face un rezultat bun şi cu Germania.

Îi doresc multă baftă României. Mă bucur că mi-am revăzut colegii. Mă bucur pentru Ianis Hagi. Ne vedem în două luni (n.r. - Macedonia de Nord revine la Bucureşti pentru meciurile de la EURO).

După meci am stat cu Ianis, Tănase, Coman, Răzvan Marin, nu ne-am văzut de mult. Mă întorc şi avem timp. Sper să se termine pandemia, să fie spectatori. O să fie primii cărora le iau bilet", a declarat Boban Nikolov pentru Telekom Sport. 

  • 28 de meciuri are în naţională Boban Nikolov

Afla mai multe despre: boban nikolovromaniaboban nikolov macedonia de nordromania macedonia de nordcampionatul mondial 2022 

viewscnt
Articole similare