Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | România se antrenează pentru ultimele teste înainte de Europeanul de handbal. "Nu avem timp să pregătim primul meci" Ce-l îngrijorează pe Ambros Martin

VIDEO | România se antrenează pentru ultimele teste înainte de Europeanul de handbal. "Nu avem timp să pregătim primul meci" Ce-l îngrijorează pe Ambros Martin

Handbal

Comentarii

Două meciuri de pregătire va avea naţionala feminină de handbal a României înaintea turneului final din decembrie. Va juca două meciul la Trofeul Carpaţi care începe vineri, la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Tradiţional Trofeu Carpaţi ajunge în acest an la cea de-a 50-a ediţie. România A, România B, Rusia şi Serbia sunt echipele care vor participa în competiţie pe 23 şi pe 24 noiembrie, la Sala Polivalentă din Bucureşti. Turneul şi-a schimbat formatul în acest an. Se joacă în sistem Final 4, urmând ca România să joace cu Rusia, iar România B cu Serbia, urmând ca echipele care câştigă să joace finala mare, iar învinsele, finala mică. 

Aşadar, dacă reprezentativele noastre îşi câştigă primele partide, vom avea o confruntare pentru trofeu România A - România B.

Vor fi singurele două meciuri pe care naţionala le va juca înaintea Campionatului European din decembrie, din Franţa. Competiţia se va  desfăşura în patru oraşe – Nantes, Nancy, Montbéliard şi Brest.

Naţionala României va evolua în grupa D, alături de Norvegia, Germania şi Cehia.

Întrebat dacă are timp să pregătească primul meci de la Campionatul European, cel cu Cehia, Martin Ambros a răspuns: 
"Cred că pentru nimeni nu poate fi suficient timpul atunci când joci la acest tip de turnee. Jucătoarele au venit nu doar foarte motivate ci şi în formă foarte bună, sunt sănătoase. Vom compensa lipsa zilelor de pregătire cu ambiţia, cu dorinţa de a merge acolo şi de a realiza ceva important", a declarat Ambros la conferinţa de presă premergătoare Trofeului Carpaţi. 

Gabriela Perianu e din nou convocată pentru turneul final, la fel cum a fost şi la Mondialul din 2017 şi la Europeanul din 2016. De fiecare dată a fost însă nevoită să rămână acasă din cauza accidentărilor. 

"Ne dorim din tot sufletul să ajungem pe podium anul acesta. Vom lua fiecare meci treptat. Important e să fim sănătoase toate", a spus Perianu. 

"Ne simţim foarte bine şi atmosfera e pozitivă. E ceea ce ne dorim. Asta este. Cred că asta este calea spre ceea ce ne dorim. Îmi doresc să rămânem pozitive optimste şi o să fie bine", a declarat şi pivotul Crina Pintea. 

Afla mai multe despre: românia. trofeul carpaţinaţionalăcampionatul europeanrusiaserbia 

viewscnt
Articole similare