Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | "Româniaaa, Româniaaaa!". Fotbaliştii naţionalei U21 au intrat peste Mutu la conferinţa de presă şi au făcut show: l-au udat cu apă, au cântat şi au dansat

VIDEO | "Româniaaa, Româniaaaa!". Fotbaliştii naţionalei U21 au intrat peste Mutu la conferinţa de presă şi au făcut show: l-au udat cu apă, au cântat şi au dansat

Echipa națională

Comentarii

România U21 s-a calificat la un nou turneu final, al doilea la rând, EURO 2021, iar fotbaliştii lui Adrian Mutu s-au bucurat foarte mult la finalul partidei. Elevii "Briliantului" au intrat peste antrenor la conferinţa de presă, l-au udat cu apă şi au cântat în faţa jurnaliştilor.

Egalul cu Danemarca U21, 1-1 la Ploieşti, a asigurat României U21 o nouă calificare la Euro 2021. La finalul meciului, jucătorii şi stafful s-au bucurat, dar elevii lui Mutu au vrut să se bucure alături de selecţioner şi la  conferinţa de presă. Hagi Jr., Costache şi compania au intrat peste Mutu şi Stoichiţă la conferinţa de presă.

L-au udat pe Mutu cu apă, au cântat şi au dansat în faţa jurnaliştilor. "Briliantul" n-a rămas nici el dator şi a aruncat şi el cu apă spre jucătorii săi.

În direct la Telekom Sport, Florin Răducioiu a comentat imaginile cu Mutu şi elevii săi la conferinţa de presă. "E un spirit de echipă aici, trebuie să subliniem asta. Un detaliu care mie îmi place” a spus Florin Răducioiu, la Telekom Sport.

România U21 - Danemarca U21 1-1. Tricolorii mici s-au calificat la EURO 2021!

România s-a calificat a doua oară consecutiv la turneul final al Campionatului European de tineret, după ce a remizat, marţi, la Ploieşti, scor 1-1 (0-0), cu Danemarca, în ultimul meci al grupei a opta a preliminariilor. Turneul final se va desfăşura în Ungaria şi Slovenia, în 2021.

Tricolorii au fost conduşi cu 1-0, după un penalti uşor acordat de arbitru şi au avut superioritate numerică din minutul 58, după un cartonaş roşu, de asemenea uşor acordat.

România trebuia să câştige pentru a fi sigură de calificare, dar înfrângerea suferită, tot marţi, de Belgia (locul 2, în grupa a noua), scor 2-3, în Bosnia-Herţegovina, a făcut ca tricolorii să poată ajunge la turneul final şi cu un rezultat de egalitate.

România este a patra în ierarhia formaţiilor de pe locul al doilea şi mai poate fi întrecută doar de Islanda (locul 2, în Grupa 1), echipă al cărui meci din Armenia a fost amânat, din cauza conflictului militar din Nagorno-Karabah.

La turneul final se califică echipele de pe primul loc în cele nouă grupe şi cele mai bune cinci formaţii de pe locurile 2.

Din acest motiv, în ultimele zece minute, jucătorii români au pasat să treacă timpul.

Au marcat: Costache '72 / Laursen '50 (p).

0-1, min. 50: Paşcanu l-a faultat pe Daramy, dar infracţiunea a părut în afara careului. Insă arbitrul a dictat penalti şi Laursen a marcat;

1-1, min. 72: Olaru a trimis balonul în bară, mingea ajuns la Moruţan, în dreapta, care a centrat în faţa porţii, de unde a înscris Costache.

Au evoluat următoarele echipe:

România: Vlad – Boboc, Paşcanu, Ciobotariu, Haruţ – Moruţan, M. Marin, Olaru – I. Hagi,  Costache (Carnat '76),  Măţan. Selecţioner: Adrian Mutu;

Danemarca: Christensen – Sery, Nelsson (Hausner '53), Bech, Klitten – Laursen, Kofod Andersen, Nartey – Isaksen (Daramy '46), Jensen (Madsen '62), Lindstrom (Holse '46). Selecţioner: Albert Capellas.

Cartonaşe galbene: Nelsson '28, Klitten '32, Sery '54

Cartonaş roşu: Hausner '58

Clasamentul final al Grupei 8 este următorul: Danemarca - 26 de puncte, Romania - 20, Ucraina - 16, Finlanda - 13, Irlanda de Nord - 9, Malta - 1.

Euro U21, organizat în Ungaria şi Slovenia, se va disputa în două etape: etapa grupelor din 24 până la 31 martie 2021 şi etapa eliminatorie, în perioada 31 mai - 6 iunie 2021.

viewscnt
Articole similare
Triunghi amoros cu o legenda din Formula 1. Doua fotomodele s-au luat la harta pentru barbatul de...