Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Românii, aproape să o îngroape pe Sparta Praga. Stanciu şi Chipciu au ratat de la 11 metri în meciul din Cupă. EXCLUSIV Reacţia lui Cosmin Contra

VIDEO | Românii, aproape să o îngroape pe Sparta Praga. Stanciu şi Chipciu au ratat de la 11 metri în meciul din Cupă. EXCLUSIV Reacţia lui Cosmin Contra
Comentarii

Sparta Praga a jucat miercuri în Cupa Cehiei, în deplasare, cu Opava, echipă din prima ligă. În timpul regulamentar nu s-a înscris niciun gol, iar partida a intrat în prelungiri şi eventual la loviturile de departajare, acolo unde românii erau să îşi îngroape echipa.

Titulari încă din primul minut, Stanciu şi Chipciu, au fost desemnaţi să execute de la punctul cu var de către atrenorilor praghez. Din fericire pentru cei doi straneri, Sparta a reuşit să se califice în cele din urmă. 

Aflat în studioul UEFA Champions League, la Telekom Sport, selecţionerul Cosmin Contra a început să râdă când a auzit că Stanciu a ratat un penalty. Selecţionerul a spus că Stanciu este un executant bun, dar a recunoscut că nu i-a plăcut cum l-a executat pe cel din ultima etapă: "La meciul din campionat nu a bătut bine", a spus în exclusivitate pentru Telekom Sport.  În cele din urmă, Contra a spus că "toţi ratează"

În schimb, Nicolae Dică, prezent şi el în emisiune, le-a luat apărarea celor doi foşti jucători de la FCSB, invocând că niciun fotbalist nu este perfect: "Nu ştiu dacă a fost vreun jucător care să nu rateze 11 metri".

Stanciu, cel care a fost primul care a executat penalty-ul, a ratat şi în ultima de etapă de campionat, cu Jablonec.

Bogdan Vătăjelu şi Florin Niţă nu au jucat niciun minut. 

Afla mai multe despre: stanciuchipciusparta prag 

viewscnt
Articole similare