Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Românii, scoşi din nou în stradă de un meci al tricolorilor. "Eu nu am simţit cum e să strigi: hai Hagi" vs "Mândru că sunt român"

VIDEO | Românii, scoşi din nou în stradă de un meci al tricolorilor. "Eu nu am simţit cum e să strigi: hai Hagi" vs "Mândru că sunt român"

Fotbal

Comentarii

Suporterii din ţară ai tricolorilor au aplaudat naţionala lui Rădoi, aflată la sfârşit de drum la Euro. Zeci de mii au ieşit din case să vadă partida cu Germania.

S-a vorbit de 20.000 de români în tribunele de la Bologna. Nu au fost chiar atâţia. Undeva în jurul a 13.000 de oameni i-au susţinut frumos pe tricolori. Li s-au adăugat peste trei milioane din faţa televizoarelor, în case sau la terase.

Peste tot, prin ţară s-a trăit la intensitate maximă. Restaurantele şi pub-urile au fost pline ochi şi toată lumea a crezut până la la final că tricolorii pot duce naţionala în finală, mai ales după scorul înregistrat la pauză, care ar fi dus România către încă o premieră, o finală de Campionat European. 

"Sunt din generaţia lor. Eu nu am simţit cum e să strigi hai Hagi sau să că ne-am calificat. Pentru prima dată în istoria mea când te califici la un turneu final şi să joci semifinală...ce vrei mai mult?" a fost declaraţia unuia dintre fanii care au văzut meciul, la Iaşi, alături de prieteni. 

Afla mai multe despre: romaniafaniiasicraiova 

viewscnt
Articole similare