Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Românul care are ceva de demonstrat în meciul cu Anglia de la Euro U21! "Am mulţi colegi de la Arsenal acolo! Ne comparam mereu"

VIDEO | Românul care are ceva de demonstrat în meciul cu Anglia de la Euro U21! "Am mulţi colegi de la Arsenal acolo! Ne comparam mereu"
Comentarii

Selecţionata U21 a României a plecat spre Italia, acolo unde în perioada 16-30 iunie se va desfăşura Campionatul European de tineret.

România joacă într-o grupă cu Anglia, Franţa şi Croaţia, iar Vlad Dragomir spune că abia aşteaptă să se confrunte cu foştii jucători de la Arsenal. Plecat din Anglia în Italia, Dragomir spune că are ceva de demonstrat în meciul cu selecţionata Albionului şi le promite fanilor că el şi colegii săi vor da tot ce au mai bun pe teren.

"Mă gândesc foarte mult la meciul cu Anglia pentru că am foşti colegi de la Arsenal acolo, o să ne întâlnim cu siguranţă. Tot timpul când eram acolo vorbeam şi făceam diferenţe între noi şi ei şi chiar sunt curios cum se va termina.   

Având în vedere că sunt  nişte echipe foarte puternice, noi trebuie să ne bazăm pe forţa de grup, trebuie să fim uniţi, să muncim unul pentru celălalt şi cred că asta ne va ajuta.



Cred că o să fie un număr mare de români acolo care ne va susţine şi sper din tot sufletul să nu-i dezamăgim şi să-i facem mândri.   

Le promitem că o să dăm tot ce putem, că o tragem de noi, o să dăm maximum, o să fim uniţi şi o să facem tot ce depinde de noi ca să-i facem mândri.

Presiunea e la ei, noi suntem o echipă mai mică şi asta ne avantajează, noi nu avem nicio presiune,  nimic de pierdut şi asta ne va ajuta foarte mult
", a declarat Vlad Dragomir.

 

ROMÂNIA LA EURO U21

GRUPA C: Anglia, Franţa, România, Croaţia

Programul grupei C:
18 iunie 2019: România – Croaţia (San Marino, 19:30*), Anglia – Franţa (Cesena, 22:00)
21 iunie 2019: Anglia – România (Cesena, 19:30), Franţa – Croaţia (San Marino, 22:00)
24 iunie 2019: Franţa – România (Cesena, 22:00), Croaţia – Anglia (San Marino, 22:00)
*Ora României

Afla mai multe despre: vlad dragomirromaniau 21 

viewscnt
Articole similare