Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Românul Claudiu Micovschi, decisiv pentru Avellino în campionat. Gol superb pentru internaţionalul de juniori

VIDEO | Românul Claudiu Micovschi, decisiv pentru Avellino în campionat. Gol superb pentru internaţionalul de juniori

Fotbal

Comentarii

Fotbalistul român, Claudiu Micovschi (20 ani), împrumutat de la Genoa la Avellino, în Serie C, se află într-o formă excelentă. A marcat unicul gol al partidei pe care echipa sa a câştigat-o pe terenul celor de la Viterbese, scor 1-0.

Orădeanul Claudiu Micovschi a fost folosit atacant şi a marcat un gol tipic lui, cu pătrundere şi şut puternic cu piciorul stâng, piciorul său de bază. Asta după ce etapa trecută a marcat un gol şi a oferit două pase de gol pentru colegii săi, în victoria 3-1 cu Rieti.

"A fost un meci foarte dificil pentru noi. Suntem mulţumiţi că ne-am întors acasă cu trei puncte. Acum, trebuie să continuăm pe acest drum. Privind din exterior, mă văd mai bun. Mulţumesc antrenorului că mi-a oferit acest rol. După patru înfrângeri consecutive, am schimbat registrul. Acesta este adevăratul Avellino", a spus românul, imediat după meci.

În clasament, Avellino se află doar pe locul 14, fiind o umbră a formaţiei care juca recent în Serie B.

Claudiu Micovschi a început fotbalul la Luceafărul Oradea, apoi a făcut pasul către Italia după ce a semnat cu Chievo Verona. Din 2016, a lăsat Verona pentru Geneva, iar în acest sezon "Grifonii" l-au împrumutat la Avellino pentru a căpăta experienţă la nivelul seniorilor.

  • În 17 prezenţe bifate în acest sezon, Claudiu Micovschi a marcat 3 goluri şi a oferit 5 pase de gol
  • Cota sa de piaţă este 125.000 de euro, conform Transfermarkt.

Claudiu Micovschi este un obişnuit al loturilor naţionale de juniori ale României, fiind selectat la U15, U16, U17, U18 şi U18. Dacă o ţine tot aşa, următorul său pas, "tineretul U21", va fi făcut destul de .

Vezi AICI golul lui Claudiu Micovschi:

Afla mai multe despre: fotbalmicovschi 

viewscnt
Articole similare