Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Romario Benzar a explicat, pas cu pas, fazele controversate din derby: "Am simţit că sunt împotriva noastră"

VIDEO | Romario Benzar a explicat, pas cu pas, fazele controversate din derby: "Am simţit că sunt împotriva noastră"

Fotbal intern

Comentarii

Fundaşul echipei FCSB, Romario Benzar, implicat direct în două dintre fazele controversate ale derby-ului cu Universitatea Craiova, a mărturisit că a simţit că arbitrul Ovidiu Haţegan şi brigada sa au fost împotriva vicecampioanei.

"Ce opinii, când vii trei metri din spate şi se ridică ofsaid după trei minute? M-au lăsat, m-am bucurat şi după aceea au ridicat. (n.r. - Alexandru Cicâldău, la golul de 2-2) Intră în mine direct. Eu am mingea în cap, să dau în ea, şi mă loveşte în spate şi mă dă de pe traiectoria mingii. A fost fault, clar. După aceea, la golul de 3-2 pe care l-am marcat, nu pot să-mi explic. Ridici fanionul după două minute, anunţase şi crainicul golul şi după aceea s-au gândit că e ofsaid. Am simţit că sunt împotriva noastră, dar chiar şi aşa am demonstrat că suntem o echipă bună şi am învins. Noi vorbim pe teren. Ei vorbesc la televizor.

Suntem un grup foarte bun. De când am venit la Steaua, acum simt că suntem cu adevărat o familie. Dacă vom continua pe aceeaşi linie, sunt convins că la final vom ieşi campioni.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-2 (2-2), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii I.

Au marcat Hora ‘8, Man ’30 şi Gnohere ‘71 pentru gazde, respectiv Bancu ’23 (penalti) şi Cicâldău ‘45+2 pentru oaspeţi. În minutul 55, un gol marcat de Benzar a fost anulat eronat pentru ofsaid.

Afla mai multe despre: benzarfcsb 

viewscnt
Articole similare