Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ronaldo de România! Un fotbalist al lui AS Tricolor a copiat celebrul look al vedetei braziliene

VIDEO | Ronaldo de România! Un fotbalist al lui AS Tricolor a copiat celebrul look al vedetei braziliene

Fotbal intern

Comentarii

Un jucător al echipei AS Tricolor s-a prezentat la meciul cu Academia Rapid, din prima etapă a play-off-ului Ligii a 4-a, cu o frizura făcută celebră de Ronaldo Nazario, pe parcursul Cupei Mondiale din 2002.

Este vorba despre Gabriel Pristolian, care joacă pe postul de atacant la echipa din Liga a 4-a. El seamănă cu vedeta braziliană nu doar la look, ci şi la fizic. Ce-i drept, Ronaldo arăta aşa spre finalul strălucitei cariere.

În 2002, Ronaldo Nazario a surprins întreaga lume cu frizura pe care a avut-o la turneul final din Coreea de Sud şi Japonia. Şi a fost cu noroc, căci atacantul a înscris de opt ori, iar Brazilia s-a încoronat campioană a lumii.

Ulterior, atacantul care a jucat pentru Barcelona şi Real Madrid a dezvăluit motivul pentru care a apelat la acea frizură. El recunoscut că s-a inspirat după un personaj din desenele animate, pentru a-i face pe oameni să uite de cumplita accidentare de care a avut parte. "De fiecare dată când vedeam un copil cu frizura respectivă eram dezamăgit. Nu mi-am dorit acest lucru, n-am vrut să-i influenţez pe cei mici să se tundă ca mine", a mărturisit, 15 ani mai târziu, Ronaldo.

Afla mai multe despre: ronaldoromaniafrizura 

viewscnt
Articole similare