Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ronaldo s-a enervat când a fost schimbat şi nu s-a mai abţinut. Cum a reacţionat când a dat ochii cu Maurizio Sarri

VIDEO | Ronaldo s-a enervat când a fost schimbat şi nu s-a mai abţinut. Cum a reacţionat când a dat ochii cu Maurizio Sarri
Comentarii

Cristiano Ronaldo a fost schimbat în minutul 81 al meciului Lokomotiv Moscova - Juventus 1-2 şi n-a fost deloc încântat de alegerea pe care a făcut-o Maurizio Sarri.

Juventus a câştigat cu 2-1 pe terenul lui Lokomotiv Moscova şi conduce grupa D, cu 10 puncte în 4 etape, cu 3 mai multe decât Atletico Madrid. Însă n-a fost o seară foarte bună pentru Cristiano Ronaldo. Starul portughez a făcut un meci bun, însă n-a reuşit să înscrie.

Mai întâi l-a enervat Ramsey, care i-a ”furat” golul, la lovitura liberă din care Juventus a deschis scorul. Atunci, după o lovitură liberă bătută de Ronaldo, portarul lui Lokomotiv a scăpat mingea printre picioare, balonul se duce în poartă, dar Ramsey a împins-o şi a fost trecut astfel ca autor al golului.

Apoi, Ronaldo s-a enervat în momentul în care a fost schimbat. În minutul 81, Maurizio Sarri a decis să-l trimit pe Dybala în locul portughezului, o decizie care n-a fost deloc pe placul lui Ronaldo. Imaginile au surprins nemulţumirea pe chipul lui Ronaldo, care nici măcar nu l-a salutat pe Sarri în drumul spre banca de rezerve.


 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare