Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ronaldo şi-a luat revanşa! Juventus a învins-o, la limită, pe Valencia şi s-a calificat în "optimi"

VIDEO | Ronaldo şi-a luat revanşa! Juventus a învins-o, la limită, pe Valencia şi s-a calificat în "optimi"
Comentarii

Într-o partidă din runda a 5-a din grupele Ligii Campionilor, Juventus a învins-o, pe teren propriu, pe Valencia şi şi-a asigurat calificarea în faza superioară a competiţiei.

Campioana Italiei nu a avut tocmai o misiune uşoară, chiar dacă a evoluat "acasă", cu Valencia. Chiar dacă formaţia spaniolă a avut un singur şut pe poartă tot meciul, elevii lui Marcelino Garcia Toral s-au ţinut bine, iar prima repriză s-a încheiat cu un scor "alb". 

Ronaldo şi-a luat revanşa în a doua repriză, atunci când i-a pasat decisiv la golul lui Mandzukic, singura reuşită a partidei. Italienii nu au mai reuşit să marcheze până la final, dar a fost suficient pentru a îşi asigura calificarea în faza optimilor, cu o partidă înainte de finalul grupelor.

În ultimul meci, Juve o va întâlni pe Young Boys Berna. În schimb, Valencia are meci cu Manchester United, dar nu mai poate spera la locul doi şi va trebui să se mulţumească doar cu poziţia de Europa League. 


Cristiano Ronaldo a marcat etapa trecută, împotriva lui Manchester United, primul gol în acest sezon de UEFA Champions League. Lusitanul a suferit însă până să spargă gheaţa. Şi-a privit colegii din tribune în partida cu Young Boys Berna după ce a fost eliminat în primul joc disputat de campioana Italiei pe terenul Valenciei. Chiar şi cu reuşita din urmă cu trei săptămâni a lui Ronaldo, Juventus a pierdut meciul cu trupa lui Mourinho aşa că revanşa cu liliecii are miză de calificare pentru peninsulari.

  • LIVE VIDEO | Juventus - Valencia, astăzi, 22:00, Telekom Sport 2

O remiză i-ar fi suficientă lui Juve pentru a ajunge în optimile Ligii Campionilor pentru al cincilea sezon la rând. În schimb, spaniolii încă visează de şase ani la o nouă prezenţă în faza eliminatorie a comeptiţiei. Doar că echipa lui Marcelino are nevoie de victorie diseară pentru a mai păstra şanse de calificare în contextul unui succes mai mult decât probabil a lui United în faţa elveţienilor de la Young Boys. 

Ca să vezi Telekom Sport 1 şi Telekom Sport 2 ia-ţi pachetul Telekom Sport + şi trăieşti

EXPERIENŢE LIVE în cele mai bune competiţii din lume, la doar 1 euro pe lună! Intră pe

telekom.ro/plus. Trimite SMS la 1735 cu text PLUS, urmat de codul tău de abonat (e pe

factură). Sună la 021. 404.12.34

Afla mai multe despre: juventusvalenciaronaldo 

viewscnt
Articole similare