Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ropotan a înscris un super gol în poarta echipei sale de suflet: ”Nu mi-ar conveni să-mi apară o retrogradare în CV”

VIDEO | Ropotan a înscris un super gol în poarta echipei sale de suflet: ”Nu mi-ar conveni să-mi apară o retrogradare în CV”

Superliga

Comentarii

Adrian Ropotan a înscris un gol superb în poarta echipei la care a crescut, Dinamo, dar Chiajna a pierdut cu 2-1. Mijlocaşul de 32 de ani este supărat că Chiajna n-a reuşit nici în această etapă să câştige.

Adrian Ropotan nu este foarte impresionat de golul pe care l-a marcat şi spune că şi-ar fi dorit mai degrabă să câştige cu Dinamo. Mijlocaşul de 32 speră că va reuşi să se salveze de la retrogradare:

”Pe mine mă interesa să luăm cele trei puncte, nu era important cine marca. Noi avem nevoie de puncte. Astăzi am reuşit să facem un joc destul de bun şi, dacă nu făceam greşelile pe care le-am făcut, ieşeam neînvinşi. Dacă stăm să analizăm, nu contează cum joci, contează scorul. Dar ce să facem acum? Capul sus şi mergem înainte. De vorbit tot vorbim, dar nu reuşim să luăm puncte. Motivare... ca fotbalist, nu-ţi convine să-ţi apară în CV o retrogradare. Nu contează că eşti tânăr sau bătrân, este dureros să-ţi apară ceva în CV”, a declarat Adrian Ropotan pentru Telekom Sport.

Mai jos aveţi golul înscris de Ropotan.

Afla mai multe despre: adrian ropotanchiajna 

viewscnt
Articole similare